Hoe kan ik een DVD-menu Met Nero Make

Hoe kan ik een DVD-menu Met Nero Make


Nero is een multimedia suite staat het creëren van professioneel ogende dvd's met een breed scala van conversie, opmaak en design tools om u te helpen uw dvd-compositie te bereiden. aantrekkelijke en functionele menu's om uw zelfgemaakte DVD's toe te voegen kunnen ze extra kwaliteit te geven. Kijkers zullen de mogelijkheden om ze te waarderen, en je kunt de menu's te gebruiken als een kans om je creatieve ontwerp uit te breiden buiten de film zelf. Met behulp van Nero om een ​​dvd-menu is vrij eenvoudig en duurt slechts een korte tijd te leren.

instructies

1 Open Nero.

2 Open een bestaande DVD samenstelling als u wenst om een ​​menu toe te voegen aan een reeds bestaande compositie, of selecteer "Nieuwe samenstelling", dan "DVD" om een ​​nieuwe DVD samenstelling van de grond af te maken.

3 Voeg eventuele beelden die je wilt zijn op de schijf met behulp van de optie 'Import Movie File ". Zodra u alle gewenste beelden aan de samenstelling hebt toegevoegd klikt u op de knop "Volgende" in de rechter bovenhoek van de dvd-Composition menu om naar het menu Bewerken.

4 Gebruik de sjablonen en knoppen rechts van de DVD Composition venster naar de basis uiterlijk van uw DVD-menu aan te passen. U kunt kiezen uit een groot aantal preconstructed templates, en sleep items op het tabblad Aanpassen op het menu als je nodig hebt. De belangrijkste DVD Composition raam een ​​ruw voorbeeld van de manier waarop en de functie van uw menu eruit zal zien geven. U kunt verplaatsen of een object in het Composition-venster verwijderen door te dubbelklikken of met de rechtermuisknop te klikken op het object. U kunt ook uw eigen templates door het opslaan van een bestaand menu bestand als een sjabloon-bestandstype in Nero. Doe dit door te kiezen voor "Opslaan als" uit het tabblad "File" op de werkbalk van het programma. Voer een bestandsnaam voor de nieuwe sjabloon en selecteer "Template" uit het drop-down menu file-type.

5 Selecteer een achtergrond voor het menu door te kiezen voor "Eigenschappen" uit het venster Aanpassen, toen "Achtergrond" te selecteren. Vanuit dit menu kunt u kiezen uit vier verschillende opties: Vooraf gedefinieerde, kleur, Movie File en Picture-bestand. Voorgedefinieerde kunt u kiezen uit een reeks van pre-en-klare achtergronden. Kleur kunt u een enkele kleur als je achtergrondafbeelding te stellen. Filmbestand zal u toelaten om een ​​filmbestand als achtergrond voor uw menu in te stellen, terwijl het beeldbestand zal u toelaten om te zoeken naar een image-bestand op uw computer te gebruiken als achtergrondafbeelding.

6 Toevoegen of bewerken tekst in een tekstvak door te dubbelklikken op het tekstvak. U kunt tekst invoeren als u zou doen in een teksteditor. Het wijzigen van uw lettertype, arcering, lettergrootte of te testen opmaakopties selecteer "Eigenschappen" uit het menu Aanpassen, selecteer dan "Tekst." Dit opent elke eenvoudig te lettertype menu dat u zal toestaan ​​om de tekst om uw behoeften aan te passen te gebruiken.

7 Voeg navigatie-knoppen om uw dvd-menu door het selecteren van "Buttons" van het venster Aanpassen. Dit zal een venster met een aantal andere knop templates. Sleep de knop die u wilt gebruiken om de gewenste locatie op uw menu te verschijnen. Link acties om uw knopen door te kiezen voor "Eigenschappen" uit het menu Aanpassen, selecteer "Link To:" Dit zal u toelaten om een ​​locatie in te stellen binnen uw videomateriaal voor de knop om onmiddellijk naar. Gebruik deze optie voor speciale functies en hoofdstuk te kiezen.

8 Sla uw werk op door het selecteren van "Save" uit het tabblad "File". Test uw project om ervoor te zorgen dat alles goed werkt door het selecteren van "Controleer Project" van de "/ Project Disc" menu. Als u tevreden bent met het project, branden op een DVD door het selecteren van "Burn" uit de onderste rechterkant van het programmavenster.