Hoe kan ik Windows XP op eMachines opnieuw installeren?

Hoe kan ik Windows XP op eMachines opnieuw installeren?


EMachines is een populaire maker van desktop en laptop computers, en deze machines zijn populaire keuzes voor thuis en zakelijk gebruik. Terwijl de meeste van de tijd deze computers zullen zonder een groot probleem uit te voeren, er zijn momenten waarop je nodig hebt om de oorspronkelijke bestanden van het besturingssysteem te herstellen. Als uw computer beschikt over een ernstige virusinfectie, het opnieuw installeren van het besturingssysteem kan een uitstekende manier om het terug zetten in de oorspronkelijke staat zijn. Evenzo, als de besturingssystemen bestanden corrupt zijn geworden, kan het best zijn om het besturingssysteem opnieuw te installeren.

Probeer Systeemherstel First

Voordat je helemaal het besturingssysteem opnieuw te installeren, is het een goed idee om te proberen Systeemherstel. Systeemherstel is een manier om recente veranderingen die hebben plaatsgevonden op uw computer ongedaan te maken, en het kan vooral handig als uw computer begon met acteren naar aanleiding van de installatie van een nieuw stuk van hardware of software. Om te draaien Systeemherstel klik op de knop "Start" en kies "All Program" in het menu. Kies "Accessories" in het menu, ga naar "System Tools" en vervolgens op "Systeemherstel." Kies een herstelpunt in de kalender en voer het systeem te herstellen proces.

Lokaliseren Restore CD

Wanneer u uw eMachines desktop of laptop computer kocht het had moeten komen met een aantal software-schijven, met inbegrip van een speciale herstel-cd die is ontworpen om uw computer terug naar de staat waarin hij was toen het van de fabrikant wordt geleverd brengen. Om uw computer te herstellen en het besturingssysteem opnieuw te installeren moet u dat herstel-cd. Als u geen toegang tot de herstel-cd heeft kunt u contact opnemen met eMachines om een ​​nieuwe voor een nominale vergoeding te bestellen.

Voordat u de herstel-cd te plaatsen, moet u een back-up van al uw gebruikersgegevens eerste. U kunt een USB-stick, externe harde schijf of online back-up dienst gebruiken om uw waardevolle bestanden te houden terwijl u het opnieuw installeren van het besturingssysteem. Nadat de bestanden zijn een back-up, plaatst u de herstel-cd in het station, de computer opnieuw op en laat hem op te starten vanaf de cd. Ren door het herstelproces op uw harde schijf te formatteren en het herstel van het besturingssysteem in zijn oorspronkelijke staat. Vergeet niet dat je nodig hebt om in te loggen op de website van Windows Update om alle updates en patches die zijn uitgebracht sinds de PC oorspronkelijk werd vervaardigd downloaden.

Gebruik Windows XP-cd

Als je niet kunt krijgen een herstel-cd voor uw eMachines computer kunt u het besturingssysteem opnieuw te installeren met behulp van de Windows XP-cd zelf. Om deze optie te gebruiken, plaatst u de Windows XP-cd in de cd- of dvd-station van uw computer en start de computer opnieuw op te starten. Laat de PC op te starten vanaf de XP-cd en wanneer de set-up menu komt, kiest u het opnieuw installeren of reparatie optie in de lijst. Nogmaals, in gedachten houden dat je nodig hebt om alle patches en servicepacks die zijn uitgebracht sinds de computer voor het eerst werd gemaakt opnieuw te installeren.