Microsoft Office 2007 Trial License Removal

Microsoft Office 2007 Trial License Removal


Een proefversie van Microsoft Office is geplaatst op vele nieuwe computers. Als je erop klikt, of als u een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand opent, zal het deze trial versie te lanceren. De proefversie geeft u een licentie om de software te gebruiken voor een bepaalde tijd, waarna je begint steeds een bericht dat u vertelt om het te kopen als je wilt blijven gebruiken. Er zijn verschillende acties die u kunt nemen om te stoppen met het krijgen van dit bericht.

Voer de Product Key

Als u een exemplaar van Microsoft Office 2007 hebt gekocht, heb je gekregen een product key, dat is een speciale code die bewijst dat u de eigenaar bent. Plaatsen om te kijken voor dit product key bevatten de cd-rom geval is, een certificaat van echtheid van Microsoft die kan zijn gekomen met de cd of met een computer dat het product is geïnstalleerd had, een e-mailbericht van Microsoft bevestiging van uw aankoop, of op een sticker of handleiding die bij uw computer is geleverd.

Run wizard Product activeren

Als u uw product key kwijt bent, kunt u een nieuwe door het uitvoeren van de wizard product activatie te krijgen. U kunt ook gebruik maken van de wizard productactivering om het product te activeren door het invoeren van de productcode. Om dit te doen, klik op "Start" en selecteer "Alle programma's" en selecteer "Microsoft Office." Selecteer een willekeurig Office-programma en klik op de "Office" knop zodra het begint. Klik op het gedeelte 'Opties' (als je in Word, zal het "Opties voor Word," en als je in Excel, zal het "Opties voor Excel). Selecteer" Bronnen ", klik op" Activeren Microsoft Office, " en vervolgens op "activeren." je zult de optie te activeren via het internet of per telefoon worden gegeven Als u een product key, kunt u de mogelijkheid om internet te gebruiken,. anders, kies de optie telefoon Zodra u de mogelijkheid om de telefoon te kiezen, je. zal het telefoonnummer worden gegeven voor uw regio Zorg ervoor dat u de volgende items binnen handbereik wanneer u contact opnemen met Microsoft:. de cd-rom van Office 2007, de computer waarop u hebt geïnstalleerd, en de eventuele gedeeltelijke productcode je kan hebben ( indien een deel leesbaar is en de rest is niet).

Uninstall Trial Version

Als u nog niet gekocht Microsoft Office 2007 en niet van plan om, kunt u het programma te verwijderen. Klik op het menu "Start", selecteer "Instellingen" en vervolgens op "Configuratiescherm", en tenslotte klikt u op "Programma's en onderdelen." Een lijst met geïnstalleerde programma's zal verschijnen. Scroll naar beneden om de proefversie van Microsoft Office 2007 te lokaliseren en klik erop. Kies 'Verwijderen' in de menubalk direct boven de lijst van programma's en volg de instructies en aanwijzingen om de werking van het verwijderen van de trial software te voltooien.

Andere Software-opties

Als u niet wilt kopen Microsoft Office, maar u een programma dat dezelfde functies en geopende bestanden gemaakt in Office-toepassingen zullen presteren, probeer Open Office. Dit is een gratis, open source suite van applicaties. Als je het installeert, stelt het aan de standaard applicatie voor Office bestandsformaten zijn. Kijk in de sectie "Help" van Microsoft Windows voor meer informatie over hoe u de proefversie van Microsoft Office 2007 te verwijderen.