Hoe te verwijderen van een verborgen Hijack System

Hoe te verwijderen van een verborgen Hijack System


Als uw systeem bevat een verborgen kaper systeem, het runnen van een anti-virus of anti-kaper software is de veiligste aanpak om het te verwijderen. Typisch, als een kaper infecteert uw systeem, uw browser is voortdurend doorgestuurd en pop-up advertenties verschijnen, maar soms kaper systemen vertonen geen symptomen; Echter, ze binnenvallen nog steeds je privacy en de invloed op de prestaties van uw pc. Het scannen van uw systeem op een regelmatige basis houdt uw systeem tegen schade door infecties zoals een verborgen kaping systeem.

instructies

1 Download en installeer Anti-Kaper 1.2 (zie bronnen). Voer de installatie en de installatie te voltooien. Open Anti-kaper 1.2 en test je systeem verborgen kapers. Verwijder de kapers en herstart je systeem.

2 Download en installeer de proefversie InVircible Anti-hacking gereedschap (zie bronnen). Voer het Invircible Setup om de installatie te voltooien. Open InVircible en scan je hele harde schijf voor de kaper systeem. Verwijder de kaper en herstart je systeem.

3 Download en installeer NetDefender Firewall (zie bronnen). Voer de NetDefender Firewall setup om de installatie te voltooien. Open NetDefender en selecteer "Start" om het systeem inbraken te detecteren. Blok en filter instellen voor het verborgen kaper systemen.