Hoe maak je een PDF & Online bewerken

Hoe maak je een PDF & Online bewerken


Er zijn verschillende websites die u in staat om te bewerken van PDF-bestanden online gratis te maken en, zonder de noodzaak om software te downloaden en zet uw computer met een risico op virussen. Gratis online PDF-editors kan alleen maar helpen je kleine dingen veranderen aan uw PDF-bestanden, echter, zoals wijting ongewenste tekst, een combinatie van bestanden of herschikken pagina's. Als u belangrijke wijzigingen in uw PDF te maken, moet u deze omzetten terug naar het oorspronkelijke formaat met behulp van een gratis online converter, maken de veranderingen en omzetten weer naar PDF.

instructies

Maak PDF-bestanden online

1 Open een bestand in Google Documenten, die u kunt openen via uw Gmail-account. Google Documenten ondersteunt een beperkt aantal spreadsheet, tekst en presentatievormen. Als het bestandstype wordt ondersteund, gaat u naar "File-> Downloaden als" en kies "PDF" om een ​​kopie van het bestand op uw computer op te slaan in PDF-formaat.

2 Zet uw bestand naar PDF met behulp van een gratis online PDF converter, zoals PDF Converter of PrimoOnline. Beide van deze sites ondersteunen meer bestandsformaten dan Google Documenten en geen account nodig (hoewel u uw e-mail moet invoeren in PrimoOnline om een ​​link naar uw geconverteerde bestand ontvangen). Sla het geconverteerde bestand op uw computer.

3 Download een gratis afdruk-to-PDF-programma, zoals PrimoPDF, als uw bestand is te groot of in het verkeerde bestand formaat om online te zetten. Zodra een dergelijk programma is geïnstalleerd, kunt u een programma te openen op uw computer, gaat u naar "File-> Print" en kies de naam van het programma als de printer om het bestand op te slaan als PDF.

Edit PDF-bestanden Online

4 Kies een PDF-editor op basis van wat je moet doen met uw bestanden. Twee gratis online PDF-editors zijn PDFEscape en PDFHammer. PDFHammer kunt u de volgorde van pagina's, pagina's verwijderen en combineren van meerdere PDF-bestanden. In aanvulling op deze, PDFEscape kunt u pagina's, white-out tekst roteren, voeg nieuwe tekst en links, en trek beperkte vormen, maar heeft een lage maximale bestandsgrootte.

5 Verander het document informatie (zoals auteur van het document en trefwoorden) of een wachtwoord toevoegen door te klikken op het menu "Edit" (in PDFEscape) of op de knop "Geavanceerde instellingen" (in PDFHammer).

6 Maak de benodigde wijzigingen in uw PDF-bestanden. Sla de bewerkte PDF om uw computer of om uw online account (met PDFEscape).

Hints

  • Om PDF-bestanden op uw computer te bekijken, moet u Adobe Acrobat, een gratis PDF-reader downloaden.