Ik kan geen verbinding maken met DHCP op Linksys

Ik kan geen verbinding maken met DHCP op Linksys


Linksys routers komen geconfigureerd vanuit de fabriek standaard een Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server, die IP-configuratie-informatie aan een hosts aangesloten op de router verdeelt draaien. DHCP houdt de aangesloten computers in een lokale database zodat hetzelfde IP-adres wordt aan meerdere apparaten op het netwerk. Als de Linksys router geen IP-adressen distribueert, kan de DHCP-server functie zijn uitgeschakeld. Opnieuw inschakelen van de DHCP-server waarmee apparaten verbinding maken met het netwerk.

instructies

1 Haal de stekker van de Linksys router.

2 Duw in de reset-knop aan de achterzijde van de router en vasthouden.

3 Steek de stekker weer in de router.

4 Blijven houden in de reset-knop gedurende 15 seconden.

5 Laat de reset-knop en wacht 30 seconden. Gedurende deze tijd, is de router wissen van alle van de bestaande instellingen en het retourneren van de router naar de standaard fabrieksinstellingen.

6 Sluit een computer aan op de router om te zien of het IP-adres informatie ontvangt. Standaard moet het apparaat een IP die 192.168.1.2 of meer ontvangt. Als het apparaat nog steeds geen IP-adres ontvangt, probeer dan een ander apparaat. Als het apparaat een IP ontvangt, de router moet worden vervangen.