Hoe maak je een draadloze muis reinigen

Een draadloze muis is een optisch apparaat dat de digitale aanwijzer bevrijdt uit de navelstreng aan te sluiten op een computer. Oplaadbare batterijen zorgen voor stroom voor de draadloze muis, die over nagenoeg elk glad oppervlak kan worden uitgevoerd, met of zonder een muismat. Een draadloze ontvanger wordt aangesloten op de computer via een USB-poort voor het verzenden van signalen naar de PC. Omdat een draadloze muis maakt gebruik van een optische sensor aan de oppervlakte te lezen en te verzenden beweging gebruiksaanwijzing moet de lens regelmatig worden schoongemaakt voor een goede werking.

instructies

1 Schakel de muis in door de schakelaar aan de onderkant.

2 Blast een korte uitbarsting van samengeperste lucht aan de onderzijde van de muis weg te blazen stof.

3 Dompel een wattenstaafje in alcohol en wrijf de rode optische lens voorzichtig met de punt van het staafje.

4 Laat de draadloze muis volledig drogen voordat u deze weer gebruikt.

5 Druk op de reset-knop op de USB-ontvanger is aangesloten op de computer als de muis niet begint meteen terugkomt, wordt ingeschakeld.

Hints

  • Vervang de muismat één keer per jaar. Het oppervlak van een stootkussen vuil in de tijd, waardoor het moeilijker voor een optische muis te kunnen volgen.
  • Giet nooit vloeistoffen van welke aard dan ook direct op de muis. dip eerst een wattenstaafje in alcohol in plaats; reinig de muis.