Hoe maak je een Disc Burn op een Remote Desktop

Hoe maak je een Disc Burn op een Remote Desktop


Naast de mogelijkheid om bestanden op afstand te veranderen en te bewerken, kunt u ook een schijf te branden tijdens het gebruik van remote desktop software. Zolang uw computer op afstand over een lege schijf al in het schijfstation, het branden van data op een schijf kan worden bereikt met een paar punt en klikken. Zorg ervoor dat u uw informatie te beschermen door uw firewall ingeschakeld tijdens het gebruik van het internet, en altijd ingeschakeld bij het gebruik van remote desktop.

instructies

Disc Burn voor pc's

1 Laat iemand een lege disc in het schijfstation van uw computer op afstand. Ga naar LogMeIn.com op de externe computer. Klik op "Create Account" en klik op "LogMeIn Access Management and Networking."

2 Klik op de knop "Doorgaan" en voer uw persoonlijke informatie om een ​​account aan te maken. Klik op "Doorgaan" en klik vervolgens "deze computer toevoegen" door te klikken op "LogMeIn Free" en de "Doorgaan" knop. Klik op de "Nu downloaden" knop en volg de instructies op het scherm om het programma te installeren. Log in op LogMeIn.com vanaf uw computer op afstand.

3 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen." Klik op "Start", "Alle programma's", "LogMeIn" en "Remote Control" voor het opstarten van de afstandsbediening programma.

4 Open de Windows Verkenner. Klik op "Start", "Alle programma's" en "Windows Verkenner." Sleep het bestand dat u wilt branden op een schijf om de naam van de lege schijf wordt gevestigd op de zijbalk.

5 Klik op de schijf icoon leeg in Windows Verkenner en klik op "Burn" wanneer bent u klaar bent met het slepen van bestanden naar het tabblad disc.

Disc Burn voor Macs

6 Plaats een disc in het schijfstation van uw computer op afstand, of iemand het voor je doen. Ga naar LogMeIn.com op de externe computer. Klik op "Create Account" en klik op "LogMeIn Access Management and Networking."

7 Klik op de knop "Doorgaan" en voer uw persoonlijke informatie om een ​​account aan te maken. Klik op "Doorgaan" en klik vervolgens "deze computer toevoegen" door te klikken op "LogMeIn Free" en de "Doorgaan" knop. Klik op "Download nu" knop en volg de instructies op het scherm om het programma te installeren. Log in op LogMeIn.com vanaf uw computer op afstand.

8 Meld u aan bij LogMeIn op uw computer. Ga naar LogMeIn.com en typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in, gevolgd door te klikken op "Inloggen." Klik op de computer die u wilt openen, en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in. Klik op de "Login" knop wanneer u klaar bent.

9 Klik op "File" aan de bovenkant van het menuscherm wanneer u klaar bent met het toevoegen van bestanden, en klik op "Burn Disc" in het drop-down menu. Bevestig door te klikken op de knop "Burn".

Hints

  • LogMeIn Free is een gratis download. Om toegang te krijgen tot andere functies, zoals het streamen van muziek, moet u de software te kopen.