Voordelen en nadelen van een Webroot Firewall

Veel mensen vertrekken modems en computers op 24 uur per dag maakt het mogelijk om updates te ontvangen en continu onderhouden van een draadloos netwerk. Op hetzelfde moment, kan dit gemak kwetsbaarheden voor uw computer en netwerk te creëren. Webroot firewall helpt om uw computer en netwerk te beschermen tegen deze kwetsbaarheden.

voordelen

Webroot Firewall beschikt over een zevendaagse stage. Gedurende deze tijd, de software leert hoe je interactie met de computer en het netwerk van uw computer en configureert automatisch op basis van uw verbruik. De software bevat ook schuifbalken om het niveau van bescherming die u wilt stellen te selecteren. Zo kunt u de instellingen van de software voor Internet beveiliging, netwerkbeveiliging en procesbewaking te passen. Als er een aanval plaatsvindt, zal Webroot Firewall de informatie op uw computer in te loggen. Bovendien, met een enkele klik, de software kunt u alle verkeer onmiddellijk te stoppen met het netwerk.

nadelen

Het voornaamste nadeel van het gebruik Webroot Firewall is dat de aanvraag niet hetzelfde beschermingsniveau als concurrerende firewall pakketten aanbiedt. Bijvoorbeeld, is de aanvraag niet bieden scanning integratie, e-mail scannen en ad-blocking. Webroot Firewall is niet een volledig functionele virusbescherming applicatie. De meeste toepassingen virusbescherming, aan de andere kant, bieden een volledig functionele firewalls.

Webroot Functionaliteit

Webroot Firewall analyseert gegevens zoals het in en uit uw computer door het filteren van pakketjes informatie bewegen over poorten van de computer stroomt. In het bijzonder, Webroot Firewall controleert inkomende en uitgaande pakketten door het controleren van filters en lijsten met regels toestaan ​​of ontkennen van de pakketten van informatie. Specifieke filters te controleren informatie van de pakketten met inbegrip van het IP-adres van de afzender en de ontvangers, packet verbindingen en alle tekst te vinden in het pakket.

bedreigingen

Firewall-software, zoals Webroot firewall, installeert rechtstreeks op een computer aan de individuele apparaat te beschermen. De Webroot firewall applicatie helpt vier primaire vormen van bedreigingen te voorkomen - hackers, malware of virussen, e-mail aanvallen en ongeautoriseerde toegang op afstand tot uw computer systeem. Terwijl Webroot Firewall is geen garantie voor bescherming systeem, met behulp van deze software applicatie zal helpen om het risico van deze bedreigingen voor uw systeem te minimaliseren.