Hoe een notebook computer aansluiten op een televisie

Hoe een notebook computer aansluiten op een televisie


uw notebook aansluiten op een televisietoestel kan nuttig zijn om de vermoeidheid van de ogen van de hele dag het lezen van kleine letters lang of voor de presentatie doeleinden, zodat het publiek beter te lezen van de verstrekte informatie te verlichten. uw computer aansluiten op een laptop is makkelijker dan je je kunt voorstellen, waarbij alleen het gebruik van een VGA of DVI adapter, afhankelijk van het type televisie dat u hebt.

instructies

1 Maken gebruik van een VGA-naar-VGA-adapter als zowel uw laptop en uw televisie hebben een VGA-uitgang. Een VGA-uitgang-verbinding is het blauw gekleurde uitgang op de achterkant van uw computer die 15 kleine puntjes bevat (in drie regels van vijf). Sluit eenvoudigweg de VGA-connector voor zowel uw computer en televisie om de verbinding te vergemakkelijken.

2 Sluit een DVI-naar-DVI-aansluiting als de laptop en de televisie hebben beide een DVI-uitgang. Een DVI-uitgang is de witte connector die 24 kleine gaten bevat (in drie lijnen van acht). Sluit eenvoudigweg de DVI-connector voor zowel uw computer en televisie om de verbinding te vergemakkelijken.

3 Gebruik een VGA-naar-DVI-connector waar men component een DVI-aansluiting en de andere heeft een VGA-aansluiting. Bevestig de kabel aan de overeenkomstige delen om de verbinding te vergemakkelijken.

4 Zet uw televisie om het signaal te ontvangen van de juiste ingang bron. Dit zal betrekken in te gaan op het menu van uw televisie en het selecteren van een nieuwe "bron" - ofwel DVI of VGA, afhankelijk van je gehechtheid methode.

5 Herstart de computer om automatisch de extra monitor en het beeld weergeven.