Hoe te installeren en configureren WordPress blogging software

WordPress is een populaire en krachtige open-source blogging platform. Leer hoe te installeren en configureren van WordPress op uw web hosting account.

instructies

Het voorbereiden van uw web hosting account voor WordPress

1 Zorg ervoor dat uw web hosting account voldoet aan de minimale eisen van PHP 4 of hoger en MySQL 4 of meer WordPress '. Als u van plan bent om WordPress 'ingebouwd, zoekmachine-vriendelijke functie URL's te gebruiken, zal uw web hosting account moet ook de "mod_rewrite" apache-module is geïnstalleerd. Als de minimale eisen niet wordt voldaan, dan moet u contact opnemen met uw webhost voor hulp, of switch gastheren.

2 Maak een MySQL database voor WordPress te gebruiken. Sommige web hosts bieden een database manager binnen de beheerder bedieningspaneel. Anderen installeren van derden database management software zoals phpMyAdmin. Het kan nodig zijn om de gebruiker van uw web hosting account raadplegen handleiding of contact opnemen met uw webhost support team voor instructies. Noteer de naam van de database.

3 Met behulp van welke methode uw webhost maakt het mogelijk te maken en MySQL databases te wijzigen, maakt u een MySQL gebruiker en het toestaan ​​machtigingen voor toegang tot de database die u hebt gemaakt voor WordPress. Noteer de naam van de gebruiker en het wachtwoord.

4 Unzip het WordPress-software naar een lokale map op uw pc. Met behulp van een FTP-programma, dient u uw web hosting account en het uploaden van de WordPress-software. Als u geen verbinding met de server, moet u contact opnemen met uw webhost support team voor hulp.

Het installeren van de software Wordpress

5 Laad uw webbrowser en voer de URL waar WordPress is geïnstalleerd. De WordPress installatieprogramma zal lanceren. Als u eventuele fouten te ontvangen, controleer dan of u alle bestanden naar de juiste directory en dat de juiste URL wordt in de webbrowser ingevoerd hebben geüpload. Als u zeker weet dat u beiden hebben gedaan, contact op met uw webhost support team voor hulp.

6 Als er geen fouten, de WordPress geautomatiseerde installatie programma zal lanceren. WordPress wordt u gevraagd in te vullen een paar vragen over de locatie van de MySQL server, de naam van de database en de gebruikersnaam van de database. U moet de locatie van de MySQL server in te voeren. Gewoonlijk is dit "localhost." Sommige web hosts vereisen een speciale vermelding voor dit gebied. Mogelijk moet u contact opnemen met uw web hosting documentatie account, of contact opnemen met het support team. Voer de database naam, database gebruikersnaam en het database wachtwoord. Als de waarden die u heeft ingevoerd correct zijn, zal WordPress succesvol te installeren en u wordt doorverwezen naar de beheerder creatie pagina. Zo niet, dan zal WordPress een database connectie fout te geven. Als dit gebeurt, controleer alle informatie en geef uw informatie weer. Als de fout niet is opgelost, contact op met uw webhost support team.

7 Vervolgens moet je WordPress te voorzien van een administrator gebruikersnaam. WordPress automatisch een initieel wachtwoord te genereren. U kunt het wachtwoord later wijzigen.

8 WordPress is nu geïnstalleerd. Controleer de hoofdpagina van de blog om ervoor te zorgen dat er geen fouten. Meld u aan bij het configuratiescherm voor beheerders door het invoeren van "/wp-admin.php" zonder de citaten aan het eind van de URL van uw blog. Voer de gebruikersnaam beheerder u eerder hebt gemaakt, en voer het wachtwoord dat wordpress verstrekt.

9 U kunt nu beginnen met het aanpassen van uw WordPress blog! Ontdek het bedieningspaneel om te leren wat elke optie doet.

Hints

  • Controleer de WordPress plugins en thema's opslagplaats voor upgrades.
  • Bij het maken van de MySQL gebruikersnaam en het wachtwoord, moet u een wachtwoord dat niet makkelijk is geraden gebruiken. Als de database in het gedrang komt, uw website belangrijke gegevens, waaronder informatie voor de gebruiker, kunnen worden gestolen.