NTLDR ontbreekt Na een System Rebuild

De NTLDR-bestand is een kritische boot bestand op oudere Windows-besturingssystemen zoals Windows 2000, XP en 2003. Als een systeem opnieuw op te bouwen resulteert in een "NTLDR ontbreekt 'wordt weergegeven, wordt het bestand vervangen met behulp van een bootdisk of Windows Recovery Console op de installatie-DVD.

plaats

NTLDR staat voor "NT Loader." Windows plaatst dit bestand in de root directory van uw computer. De NTLDR bestand heeft geen extensie, dus "NTLDR" is de volledige naam van het bestand. Windows verbergt het bestand standaard, dus je moet in staat blijkt verborgen systeembestanden in het venster mapeigenschappen om het te zien.

Functie

NTLDR is één van de eerste files worden uitgevoerd wanneer u de computer opstart. De NTLDR file punten de computer om de Windows-bestanden, waardoor de computer om het besturingssysteem te vinden.

Fout

De "NLDR ontbreekt" fout komt voort uit een slechte weer op te bouwen van Windows. U kunt deze fout ook ontvangen als u een disk image dat niet het NTLDR-bestand bevat te herstellen.

Oplossing

Een Windows-boek schijf bevat een kopie van het NTLDR-bestand. Opstarten vanaf een boot schijf of flash drive om deze foutmelding te vermijden en toegang tot het systeem. Vervolgens kunt u het bestand van de boot disk te kopiëren naar de harde schijf. U kunt de Herstelconsole ook opstarten vanaf de Windows-installatie DVD en gebruiken om het NTLDR bestand te herstellen.