Hoe maak je een website From Scratch maken

Hoe maak je een website From Scratch maken


Na uw eigen website is de beste manier om ideeën te communiceren of de markt een bedrijf of een product aan mensen over de hele wereld. De kosten van het hebben van iemand anders het bouwen van een website voor u wel, kan heel duur zijn. Met dat in gedachten, een andere optie is om uw eigen website van de grond af op te bouwen.

instructies

Het registreren van domeinen, het kiezen van een host, en uw site Bouwen

1 Koos voor een domeinnaam. Voordat u begint met het bouwen van uw website, ga je nodig hebt om een ​​domeinnaam gekozen en vervolgens te registreren met een site zoals Godaddy.com, eNom.com of Networksolutions.com. De domeinnaam moet rechtstreeks de inhoud die zal worden op uw site om aan te trekken mensen op zoek naar wat er gaat worden op uw site weer te geven. De kosten van het kopen van een domeinnaam verschilt van provider tot provider, maar vanaf juni 2010, de meeste providers rekenen slechts een paar dollar per jaar.

2 Zoek een hosting bedrijf. Een hosting bedrijf zal opslag in een databank voor uw website, e-mailaccounts voor uw site en een bandbreedte limiet, die de hoeveelheid verkeer op uw site controleert. De kosten van hosting zal variëren met uw behoeften, maar ervan uitgaande dat uw site niet onmiddellijk wordt het genereren van veel verkeer, moet het alleen kost je ongeveer $ 10 per maand voor een host.

3 Bouw uw website. Er zijn twee opties als het gaat om het bouwen van uw website. De taal die wordt gebruikt om een ​​website te maken is bekend als HTML. HTML is een code die een computer wat te laten zien op het computerscherm vertelt. Als u weet dat HTML kunt u uw website te bouwen door het schrijven van de HTML-code voor uw website en vervolgens uploaden naar uw host. Als je niet weet hoe je HTML te schrijven, zijn er HTML-bewerkingsprogramma's, zoals Adobe Dreamweaver, Microsoft Expression Web, Freeway en Hyper publiceren, dat de code voor u zal schrijven. HTML-editors gebruiken een tekstverwerkingsprogramma omgeving die u inhoud kan sluiten. Het programma vertaalt vervolgens de inhoud naar HTML, die u vervolgens kunt opslaan om te worden gebruikt op uw site.

Hints

  • Blijf uit de buurt van gratis domeinnaam registrars en hostingbedrijven. Ze wind meestal opladen je voor iets, en sommige mensen hebben hun websites verloren als gratis hosting bedrijven onverwacht hebben stilgelegd.