Hoe maak je een Belkin Mini Wireless Optical Mouse Install

Hoe maak je een Belkin Mini Wireless Optical Mouse Install


Een kleine, draadloze muis zoals Belkin Mini Optical muis wordt vaak gebruikt met laptops. Dit komt omdat de muis is draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Echter, de muis werkt ook prima op een traditionele desktop computer. U kunt de Belkin Mini Optical muis in beide systemen in een kwestie van minuten te installeren. Volgens Belkin, de Mini optische muis is compatibel met Windows 98, ME, 2000 en XP. Echter, je moet in staat zijn om de muis te installeren op Windows Vista of 7 als goed.

instructies

1 Open de verpakking en verwijder de muis en USB-ontvanger. Draai de muis ondersteboven en druk op de kleine knop aan de achterzijde. Dit opent het klepje bovenop.

2 Plaats de twee AAA-batterijen. Zorg ervoor dat u overeenkomen met de positieve kant van elke batterij met de "Plus" pijl op de interne schema. Bevestig het batterijdeksel en duw hem naar beneden om het te beveiligen.

3 Plaats uw USB-ontvanger in een USB-poort van uw computer. Als u gebruik maakt van een laptop, zul je meestal vinden van een USB-poort aan de zijkant. Als u gebruik maakt van een desktop computer, is het waarschijnlijk aan de voorkant of achterkant van de toren.

4 Wacht tot uw computer om de drivers te installeren. U ziet een voortgangsbalk ballon in de rechterbenedenhoek van het bureaublad scherm. Na een minuut of zo, het moet laten zien "Succes." Als dit niet gebeurt, of als er een fout is, een bezoek aan de Belkin bron om de drivers te downloaden.

5 Draai de muis over en druk op de schakelaar op "On". De muis moet automatisch communiceren met de USB-ontvanger. Test de muis te bepalen of zij. Als de muis niet werkt, drukt u op de knop "Connect" op de ontvanger en druk op de knop "Connect" op uw muis. De muis moet functioneel zijn.