Hoe te registreren Mijn Lexmark producten

Hoe te registreren Mijn Lexmark producten


Lexmark is een internationaal technologiebedrijf dat printers, software en imaging producten vervaardigt. Het biedt ook computer oplossingen en diensten. De producten worden verkocht in meer dan 170 landen wereldwijd, waaronder Noord-en Zuid-Amerika, Afrika, Aziƫ en Europa. Haar Amerikaanse hoofdkantoor is gevestigd in Kentucky. Lexmark rapporteerde een 3900000000 $ aan inkomsten in 2009 (zie referentie 1).

instructies

1 Zoek de modelnaam van uw product. Dit zal beginnen met een letter. Noteer de naam van het model.

2 Vind de individuele serienummer van het product. Dit zal op een sticker op de achterkant van het model, binnen of achter het voorpaneel. Schrijf het op, want u hebt het nodig tijdens het registratieproces.

3 Bel klantenservice vragen op (800) 539-6275 (zie referentie 3). Geef informatie over de telefoon. Ga verder naar stap 7.

4 Ga naar de Lexmark product registratie webpagina (zie referentie 2). Klik op het tabblad overeenkomt met de eerste letter van de naam van uw model. Vind de naam van uw product in de lijst en selecteer. Klik op de grijze doos 'NEXT' dat verschijnt.

5 Typ het in het online formulier met inbegrip van naam en adres, de datum van aankoop, de aankoop locatie en individueel serienummer gevraagde gegevens.

6 Verzend het formulier. Druk de bevestigingspagina.

7 Plaats uw product informatie op een veilige plaats.