Een back-up van een Free Trial Software

Een back-up van een Free Trial Software


Gratis trial software geeft de gebruiker de mogelijkheid om een ​​programma te evalueren voordat hij koopt het. Als u gratis software op uw computer en u wilt een back-up, kunt u een externe harde schijf of flash drive te gebruiken om dit te doen. Het proces kan een hoofdpijn te verlichten als uw computer crasht of raakt geïnfecteerd met virussen.

instructies

1 Sluit uw externe harde schijf of flash drive op uw computer via een USB-poort. Klik op de knop "Start" en klik vervolgens op de optie "Computer" in het menu. Klik op uw externe harde schijf of een pictogram flash drive's in het menu. Laat dit raam open.

2 Klik op de knop "Start" en klik vervolgens op de "Search". Typ de naam van de trial software die u wilt opslaan in de zoekbalk en druk op de "Enter" knop.

3 Breng alle van de bestanden van het zoekvenster naar de externe schijf of flash drive venster hard. Een klein venster zal verschijnen met een voortgangsbalk te vertellen hoe lang het zal duren voordat de bestanden worden overgedragen.

4 Klik op het pictogram "Computer" in uw "Start" knop zodra de overdracht is voltooid en klik rechts op de schijf of flitserpictogram hard. Klik op de optie "Eject". Verwijder de USB-kabel uit de USB-poort van de computer om een ​​back-up van uw software.