Hoe Vergelijk Radeon videokaarten

Hoe Vergelijk Radeon videokaarten


Beslissen welke grafische kaart te kopen is een belangrijke beslissing, dat uitsluitend afhankelijk is van de behoeften van de gebruiker. Video games vereisen veel verschillende video-verwerking dan op tekst gebaseerde toepassingen, bijvoorbeeld. Uitzoeken welke videokaart is beter is een kwestie van weten wat te vergelijken. De belangrijkste factoren met Radeon grafische kaarten zijn de hoeveelheid RAM-geheugen beschikbaar is en de aard van de RAM-geheugen wordt gebruikt.

instructies

1 Vergelijk de hoeveelheid RAM-geheugen tussen de verschillende Radeon grafische kaarten en de gegevens in een Word of Kladblok-document op te nemen.

2 Analyseer het specifieke type RAM dat wordt gebruikt in elke Radeon. Vanaf de zomer van 2010, GDDR5 is de snelste soort beschikbaar. Het zou wenselijk zijn voor iemand op zoek naar video game of video-ontwerp prestaties naar een Radeon kaart te krijgen met minder RAM-geheugen, maar met een hogere kwaliteit geheugen. Bijvoorbeeld, zou een 512 MB videokaart met GDDR5 RAM betere prestaties voor hardcore liefhebbers dan een kaart met 1024 MB GDDR3 en RAM opleveren.

3 Let op de installatie-poort nodig is voor elk van de Radeon kaarten om cross-reference compatibiliteit met uw moederbord. De types haven zijn AGP, PCI, PCI-Express en CrossFireX.

4 Installeer de videokaart die de beste RAM-geheugen heeft en is compatibel met uw moederbord.

Hints

  • Als een grafische kaart aanzienlijk meer RAM dan andere (meer dan het dubbele aanzienlijk zijn), maar een lagere snelheid van RAM, zou het een betere keuze dan een videokaart met aanzienlijk minder RAM op een hogere snelheid.