Hoe je RAM-bestanden converteren naar MP3

Een RAM-bestand is in principe een bestand audio (of video) die streams op een website. Deze bestanden worden vervolgens geopend door RealOne Player. U kunt zijn gekomen over een website die muziek die u wilt toevoegen aan uw computer of draagbare muziekspeler beken. Om dit te doen, moet u de ram-bestand te converteren naar een mp3-bestand. Voordat u het bestand kan omzetten, hoewel, moet je eerst weten hoe het bestand te krijgen in het juiste formaat. Gebruik deze methode om RAM-bestanden eenvoudig converteren naar mp3.

instructies

1 Ga naar de website met de RAM-bestand dat u wilt converteren naar mp3.

2 Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "opslaan als" om het bestand op te slaan op uw bureaublad.

3 Klik met de rechtermuisknop op het bestand op uw bureaublad en selecteer "Openen met." Klik vervolgens op "Choose Program" en een lijst van programma's zal verschijnen. Selecteer "Kladblok." Notepad zal dan openen en een link voor het RAM-bestand zal zijn op de lege Kladblok-document. Selecteren en kopiëren die link.

4 Open uw e-mailaccount en een e-mailbericht naar jezelf. In die e-mail, plak de link van de vorige stap. Stuur die e-mail naar jezelf en open het dan. Zodra je dat doet, zul je in staat zijn om rechts klikken op die link. Selecteer "Opslaan als" en sla het RAM-bestand op uw bureaublad.

5 Herhaal deze stappen voor alle andere RAM-bestanden die u wilt converteren naar mp3.

6 Download en installeer de "Magic RM RAM to MP3 Converter."

7 Open de converter en klik op het tabblad "Nu kopen". U moet het programma om volledige RAM-bestanden te converteren naar mp3 te kopen. The Magic RM RAM to MP3 Converter programma kost $ 19,95. Zodra u klikt op "Nu kopen", zult u worden genomen om een ​​website met een bestelformulier. Nadat u de converter bestelt, ontvangt u een registratie sleutel ontvangen. Open het programma en deze keer klik op het tabblad "Enter-toets". Typ de registratie sleutel die u heeft ontvangen en klik vervolgens op "OK" om te beginnen met het programma.

8 Klik op het tabblad "File" aan de bovenkant van het programma en klik vervolgens op "Bestanden toevoegen." Zoek de RAM-bestanden die u hebt opgeslagen in stap 4 en klik op 'Openen'. Doe dit totdat u alle van de RAM-bestanden die u wilt converteren naar mp3 hebt geselecteerd.

9 Klik op de optie "MP3" in de "To" box gelegen in de linker gedeelte van het programma. Klik vervolgens op de tab "Change" in het "doel opslaan als bestand" box te kiezen waar u de geconverteerde bestanden op te slaan op uw computer.

10 Klik op het tabblad "Convert" op de linkerzijde van het programma en uw RAM-bestanden te converteren naar mp3 in een paar minuten.