How to Get Rid van een Facebook

Facebook is een manier om in contact te blijven met vrienden en familie. Hoewel het nut van, het heeft ook een aantal nadelen: gespannen real-life relaties, verspilde tijd of bezorgdheid over identiteitsdiefstal, bijvoorbeeld. Ongeacht de reden, kunt u permanent verwijderen van uw persoonlijke Facebook-pagina wanneer u maar wilt. Eenmaal verwijderd, Facebook zal de rekening in een gedeactiveerde toestand te houden gedurende twee weken, in welke tijd u van gedachten kunnen veranderen en keren het wissen. Anders account permanent verwijderd uit het systeem aan het einde van de twee weken.

instructies

1 Log in op uw Facebook-account door het invoeren van het e-mailadres dat u gebruikt om te registreren en uw wachtwoord.

2 Bezoek Facebook's "Verwijder account" pagina (zie bronnen). Het zal automatisch uw account te detecteren als je ingelogd bent. Klik op 'Verwijderen'. Een nieuw venster zal verschijnen met een waarschuwing en instructies om verder te gaan. Voer de bevestigingscode in en klik op "Verwijderen."

3 Zich te onthouden van het inloggen op Facebook voor twee weken; inloggen op elk moment tijdens de twee weken zal uw account opnieuw te activeren. De rekening zal in 14 dagen worden verwijderd.

Hints

  • Het proces kan niet worden teruggedraaid zodra de account permanent verwijderd.