Hoe maak je een Trackpad oplossen

Hoe maak je een Trackpad oplossen


Net als elke andere component op uw laptop het trackpad kan beschadigd raken of stoppen met werken, maar er zijn snelle manieren om het op te lossen. Een snelle veeg van een vochtige doek of een paar veranderingen in het besturingssysteem kan het probleem oplossen. De trackpad op uw laptop computers is het pad net onder het toetsenbord die u toelaat om de cursor op het scherm. De trackpad wordt gebruikt als u niet beschikt over een muis is aangesloten op de computer hebben.

instructies

1 Zet uw computer en voer uw vinger over het trackpad. Als de cursor op het scherm niet reageert, maak dan een microfiber doekje en veeg de bovenkant van de trackpad voorzichtig om het schoon te maken. Als dit het probleem niet op te lossen gaat u naar de volgende stap.

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer" en selecteer "Eigenschappen" uit de lijst met opties in het venster.

3 Klik op het tabblad "Device Manager" in het venster.

4 Klik op "Apparaten weergeven op type" en een lijst met opties met selectievakjes naast hen zal verschijnen. Klik op het selectievakje naast de "Andere apparaten" optie en een lijst met apparaten in een drop-down venster zal verschijnen.

5 Klik op elke beursgenoteerde apparaat en klik op het tabblad 'Verwijderen' aan de onderkant van het scherm voor hen allen.

6 Zoek de categorie "muis" en klik erop. Een lijst met apparaten zal verschijnen.

7 Klik op alle in de categorie "Mouse" genoemd om ze te markeren en klik op 'Verwijderen' aan de onderkant van het scherm om ze te verwijderen apparaten.

8 Herstart de computer en probeer de trackpad opnieuw. Als het nog niet werkt kan het nodig zijn om het trackpad te vervangen.