Waarom is AVG vragen om een ​​licentie?

Waarom is AVG vragen om een ​​licentie?


AVG Technologies biedt de AVG AntiVirus Free software aan klanten zonder kosten. Dit verschilt van vrijwel alle andere AVG-producten en diensten die het biedt via een abonnement. Klanten die per ongeluk de AVG AntiVirus downloaden in plaats van de AVG AntiVirus Free software wordt gevraagd om een ​​licentiesleutel in te voeren zodra gratis proefperiode van het product is verstreken. De producten hebben een soortgelijke naam met één verschil - klanten die de no-cost versie moeten zoeken naar het woord "gratis" in de titel.

AVG AntiVirus Free

De AVG AntiVirus Free software is een no-cost oplossing ontworpen om te detecteren en te stoppen malware, virussen en andere bedreigingen van de veiligheid van de schade aan uw pc en mobiele apparaten. De software wordt in de top anti-virus programma's op Download.com website CNET en is gedownload meer dan 480 miljoen keer per augustus 2013. Met deze versie van de software, is er geen licentiesleutel nodig en gebruikers kunnen het programma te downloaden voor niet-commerciële te gebruiken op pc's, smartphones of tablets.

AVG Antivirus

AVG AntiVirus is een abonnement gebaseerde anti-virus product dat veel meer functionaliteit dan AVG AntiVirus Free biedt. Aankoop van een abonnement van een jaar om AVG AntiVirus zal u extra functies te geven, zoals de mogelijkheid om e-mails te beschermen te houden en veilige informatie bij het bankieren of online winkelen. Met ingang van 2013, AVG biedt een gratis proefversie van dit product. Gebruikers die het verwarren met de AVG AntiVirus Free aanbod mag niet beseffen ze hebben het downloaden van de abonnement-gebaseerde versie totdat de rechtszaak tot een einde komt. Een licentie voor AVG AntiVirus is goed voor gebruik op maximaal 10 computers en, vanaf 2013, is onder $ 40.

AVG Internet Security en AVG Premium Security

De AVG Internet Security en AVG Premium Security producten zijn beide offers die voortbouwen op de functionaliteit aangeboden in de AVG AntiVirus Free en AVG AntiVirus producten. AVG Internet Security gaat verder met software ontworpen om spammers en scanners te stoppen, terwijl de AVG Premium Security biedt gebruikers real-time meldingen wanneer hun persoonlijke informatie online gecompromitteerd. Op de website van AVG's, gratis trial aanbiedingen zijn beschikbaar voor zowel producten met een "Koop nu" knop met de jaarlijkse abonnementsprijs strategisch gelegen naast het gratis proefabonnement. Met ingang van 2013, AVG Internet Security verkoopt voor minder dan $ 60, terwijl AVG Premium Security verkoopt voor minder dan $ 70.

overwegingen

De "Buy Now" en "Free Trial" knoppen te helpen geven aan het abonnement-gebaseerde producten op de website van AVG. software producten van het bedrijf zijn ook beschikbaar voor beveiligde download op CNET Download.com.