Hoe Sneltoetsen gebruiken in Internet Explorer

Sneltoetsen zijn opdrachten die u op uw computer of webbrowser te geven met behulp van de toetsen op het toetsenbord van uw computer in plaats van de muis. Sneltoetsen zijn handig als je niet met behulp van een muis, als u zich zorgen over carpel tunnel syndroom van herhaalde klikken met de muis of als uw muis is gebroken zijn. Deze snelkoppelingen bieden een alternatieve route te navigeren en het gebruik van het internet, zelfs wanneer er geen muis is beschikbaar. Internet Explorer heeft een zeer groot aantal sneltoetsen die u kunt gebruiken en ze zijn direct beschikbaar voor u om toegang te krijgen en te leren.

instructies

Leer om sneltoetsen

1 Activeer uw computer en ga naar Internet Explorer.

2 Ga naar de 'Help' rubriek en klik erop.

3 Vind het tabblad 'Index' in het venster 'Help' en selecteer het.

4 Typ 'Sneltoetsen' in het daarvoor bestemde veld.

5 Klik op 'Display'.

6 Kijk voor het nieuwe venster om pop-up. In dit nieuwe venster, kies 'Met behulp van Internet Explorer Sneltoetsen,' klik dan op de 'Display' knop.

7 Bekijk het menu 'Internet Explorer Sneltoetsen'. Er zijn 10 categorie├źn van sneltoetsen in dit menu. Elke categorie heeft een lijst van meerdere sneltoetsen die ermee verbonden zijn. Deze lijst bevat instructies voor het uitvoeren van de sneltoetsen die bij die categorie. Om toegang te krijgen tot een lijst, klik op de categorie die u wilt bekijken.

8 Print de instructies sneltoets in het venster 'Help' door te klikken op de 'Opties' op weg naar de top van het venster 'Help' en vervolgens te kiezen voor 'Print'.

9 Onthoud de meest bruikbare sneltoetsen. Om terug te gaan van een pagina, het type Alt + pijl naar rechts. Om vooruit te gaan, typt u Alt + pijl naar links. Om van veld naar veld op een webpagina, gebruikt u de Tab-toets. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om door de tekst op een pagina te scrollen. Druk op Ctrl + F om te zoeken naar een woord of zin binnen een webpagina. Om de huidige pagina, druk op Ctrl + R of uw F5-toets te herladen.

Hints

  • Mocht u nog hulp met hoe je sneltoetsen gebruiken met Internet Explorer, ga dan naar de Internet Explorer pagina met veelgestelde vragen (zie bronnen hieronder).
  • Veiligheid is binnen handbereik met Internet Explorer phishing-filter. Dit filter komt al ge├»nstalleerd en ingeschakeld en wordt gebruikt om te houden would-be hackers en identiteitsdieven uit het bemachtigen van uw waardevolle persoonlijke informatie online.
  • Gebruik het bedieningspaneel van uw computer om uw geheugen te controleren voordat het downloaden van Internet Explorer. Ten minste 64 MB geheugen is vereist voor het programma te draaien.
  • Het afdrukken van de sneltoets instructies voor Internet Explorer is de beste manier om ze handig en gemakkelijk toegankelijk te houden.
  • Als u een versie van ander dan 7,0 Internet Explorer hebben, de stappen kunnen hieronder niet met uw browser.