Hoe kan ik Flash films te branden

Brandende flash filmpjes op een DVD of CD-ROM is een goede manier om de flitser films die u genieten van het kijken op te slaan. Zodra je de flitser films zijn gebrand, kunt u de dvd of cd overal mee te nemen naar de film opnieuw en opnieuw kijken.

instructies

1 Kopen en downloaden van de Wondershare FlashOnTV programma. Dit programma is ontworpen om Flash-bestanden branden op schijven (zie bronnen hieronder).

2 Gebruik de installatiewizard van de FlashOnTV software om uw land en achtergrond kleuren te selecteren voor de verbrande DVD of CD-ROM. Beslissen of u uw flash-film zal branden als een dvd of cd-rom. Dit hangt meestal af van het type lege schijven er ook aan de hand; DVD-schijven te houden langere films.

3 Selecteer een flash-bestand van uw computer die u wilt branden uit de werkmap binnen FlashOnTV. Zodra u de bestanden die u wilt toevoegen hebt geselecteerd, zullen ze verschijnen in een lijst die u de mogelijkheid om te bewerken.

4 Controleer of alle bestanden die u wilt branden aanwezig zijn op de lijst zijn. Als u wijzigingen aanbrengt, moet u toevoegen of verwijderen meer flash-bestanden nu. U kunt een bestand verwijderen door te klikken op de bestandsnaam en vervolgens te kiezen voor "Verwijderen." Het bestand wordt dan uit de lijst met bestanden verwijderd worden verbrand.

5 Bepaal een sjabloon die u wilt gebruiken. U kunt gebruik maken van een van de standaard, vooraf ingestelde sjablonen het programma komt met, of u kunt uw eigen te maken. Als je besluit om je eigen te maken, kunt u de audio en visuele instellingen naar uw voorkeur te veranderen.

6 Bekijk een voorbeeld van het bestand dat u hebt gemaakt. Het zal hetzelfde zijn als het zou op uw televisie af te spelen.

7 Selecteer het station van de brander, het type schijf u gebruikt, de snelheid waarmee je wilt dat het verbrand worden, en hoeveel exemplaren van de schijf die u zou willen maken. Zodra alles is ingesteld, wordt de schijf is klaar om te worden verbrand. Klik op "Burn Disk."