Hoe maak je USB-ondersteuning voor personal computers installeren

Hoe maak je USB-ondersteuning voor personal computers installeren


Bij het aansluiten van USB-apparatuur op uw computer, moet u vaak ondersteuning te installeren op uw systeem. Deze steun komt in de vorm van een bestuurder, die informeert de computer hoe op te sporen en het gebruik van de door u gekozen hardware. Zonder geïnstalleerd steun, mijn computer niet begrijpen van de apparatuur, en kan zelfs niet om het helemaal te ontdekken, dat je ervan weerhoudt het gebruik van uw hardware.

instructies

1 Sluit alle lopende programma's op uw computer, het opslaan van uw werk als dat nodig is. Sluit uw USB-hardware op uw computer.

2 Plaats de installatie van de driver-cd. Na een moment, moet de driver installatie-wizard verschijnen. Als dit niet gebeurt, de CD via uw file manager (in Microsoft Windows, drukt u op Windows-toets + E om toegang te krijgen tot Windows Verkenner) en kies het installatieprogramma.

Als u niet beschikt over een driver-cd beschikbaar is, gaat u naar de website van de fabrikant om te zien of stuurprogramma's zijn geplaatst op uw product ondersteuningspagina. Dit is ook een goede plek om te controleren of er bijgewerkte drivers te gebruiken in plaats van de mogelijk oudere bestuurders op de cd.

3 Na de installatie van de driver-programma verschijnt, leest u de eindgebruiker overeenkomst, accepteer het dan.

4 U kan worden gegeven een kans om de locatie waar uw stuurprogramma's worden geïnstalleerd veranderen. Doe dat als je wilt. Klik op "Next", "OK", en zo nodig "Install" totdat de USB driver op uw systeem is geïnstalleerd. (Afhankelijk van de bestuurder, kan u gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten tijdens of na de installatie.)