Hoe te verwijderen van een keuzelijst in Excel 2003

Excel-spreadsheets zijn voorzien van vele manieren van het controleren van de gegevens in elke cel. Een keuzelijst is een soort van validatie van gegevens, wat betekent dat de cel controles, of valideert de gegevens om ervoor te zorgen het voldoet aan uw wensen geprogrammeerd. Een eenvoudige verwijdering zal de validatie gegevens niet gewist; in plaats daarvan, moet u gebruik maken van de data validatie commando's naar de keuzelijst van uw spreadsheet te verwijderen. In Excel 2003 kunt u het dialoogvenster gegevensvalidatie geven in slechts een paar klikken.

instructies

1 Klik in de cel waarvan u de drop-down lijst te verwijderen. Niet dubbelklikken, want dit brengt u in de cel bewerken modus; gewoon gebruik maken van een enkele linker klik.

2 Kies in het menu "Data" van de bovenste menubalk en klik vervolgens op de "Validation" optie in het menu dat wordt geopend.

3 Klik op het tabblad 'Instellingen' in het dialoogvenster gegevensvalidatie doos.

4 Klik op "Clear all" en selecteer "OK". Uw drop-down lijst worden verwijderd.

Hints

  • Als uw keuzelijst is eigenlijk wat Excel noemt een "Combo box" deze methode zal niet werken. In plaats daarvan, met de rechtermuisknop op het vak en kies "Cut" in het menu. Dit zal je combo box wissen uit het spreadsheet.
  • Keuzelijsten niet noodzakelijk passen in een enkele cel, terwijl keuzelijsten doen; dit kan u helpen erachter te komen of je drop-down is een data validatie lijst of een keuzelijst.