Hoe kan ik labels toevoegen aan Google Bookmarks

Hoe kan ik labels toevoegen aan Google Bookmarks


snel lokaliseren voorwerpen door tags en labels toe te voegen aan hen. Bijvoorbeeld, als je een beschrijvende tag op een browser bladwijzer, kunt u de bladwijzer vinden later door te zoeken naar de tag. Google heeft een bookmark dienst die gebruikers bookmark webpagina's lange termijn op te slaan op de server van Google. Google bladwijzers niet mappen voor het organiseren van bladwijzers. U kunt echter nog steeds de taak van het beheren van Google bladwijzers door het toevoegen van labels om ze te vereenvoudigen.

instructies

1 Bezoek Google Bookmarks (zie bronnen). Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op uw account als u niet bent ingelogd. U zult uw bookmarks te zien in het midden van het venster "Bookmarks".

2 Klik op de knop 'Bewerken' naast een bladwijzer waaraan u een label toe te voegen.

3 Typ een of meer labels in de "Labels" tekstvak. Scheid de namen met komma's. Bijvoorbeeld, om de labels "paarden" en "bergen", voer toe te voegen "paarden, bergen."

4 Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan.

Hints

  • U kunt meerdere labels toevoegen aan een bladwijzer. Bijvoorbeeld, als u een Disneyland website bladwijzer, kunt u de labels toe te voegen "vakantie" en "California." Je kon later vinden de bladwijzer door te zoeken een van deze labels.