Hoe kan ik val je Farmville Landbouwer voor Faster Oogsten

Hoe kan ik val je Farmville Landbouwer voor Faster Oogsten


Boerderij dorp! Het is leuk en verslavend, maar het is ook een enorme time-sucker. Het is leuk om te kijken naar je kleine boer lopen rond de boerderij ploegen, zaaien en oogsten, maar wanneer u het nodig om te oogsten en herplanten in een haast, kunt u deze tips en wat tijd besparen.

instructies

1 Hoe kan ik val je Farmville Landbouwer voor Faster Oogsten


Er zijn een paar verschillende manieren om je boer te houden. Als je net begint en je hoeft niet veel van de munten, de goedkoopste manier is om hooibalen gebruiken. Je hebt twee hooibalen uit de markt voor deze methode. Wanneer u klikt op een hoek van de boerderij, zal de boer daarheen te verhuizen. Zodra hij is in de hoek, klikt u op een baal hooi en klik vervolgens verplaatsen. Stel de hooibaal omlaag naast de boer, mooi en dicht. Beweeg de tweede hooibaal zodat het aanraken van de eerste en de boer wordt gesloten. Dat is alles wat er is. gaan planten en oogsten en de boer niet kan bewegen. je nodig hebt om een ​​baal hooi te verplaatsen en klikt u in de hoek elke keer dat u de boer voor die sessie meldt u zich aan te houden.

2 Hoe kan ik val je Farmville Landbouwer voor Faster Oogsten


Als u meer munten en hooi, kan de boer op het plein, dat hij zich bij het begin van elke sessie val je. Wanneer u zich eerst aanmelden bij de boer verschijnt in hetzelfde plein in het midden van de boerderij. Als u een gewas geplant, verwijder het met de delete-tool. Verplaats vervolgens de boer uit het plein door ergens anders klikken. Vervolgens verplaatsen hooibalen rondom de rand van het plein, het verlaten van een baal uit een kant. Klik in het midden van de hooibaal plein aan de boer weer in te gaan. Verplaats de laatste baal hooi op zijn plaats, en de boer is gevangen. De boer zal daar blijven in de toekomst sessies, tenzij u een van de hooibalen te verplaatsen om hem uit te laten.

3 Hoe kan ik val je Farmville Landbouwer voor Faster Oogsten


Mijn favoriete methode is om de vangst van de boer in de kraal met de dieren. Ik ga er toch te verzamelen van hen eerst, zodat de boer is meestal daar. Ik verliet uit een deel van de omheining en ik gebruik 3 balen hooi op zijn plaats. Ik beweeg een baal aan de boer te laten in en uit. De foto bovenaan van het artikel.

Hints

  • Het is verleidelijk om een ​​trekker of oogstmachine te kopen om tijd te besparen, maar brandstof is alleen beschikbaar bij FV dollars, geen munten. Het kan duur in krijgen.