Hoe maak je een draadloze printer verbinding met een Wireless PC

Het gebruik van een draadloze printer met een draadloze-compatibele PC geeft u de ultieme vrijheid en gemak. U kunt surfen op het internet, e-mail verzenden en documenten afdrukken zonder te sluiten op uw computer. De meeste mensen te verbinden om hun printer via een draadloze router, aangezien dit één aansluiting voor zowel de toegang tot internet en printen geeft hen. Voor degenen die niet een draadloze router hebben, veel nieuwere draadloze printers zenden hun eigen draadloze netwerk, waaraan u uw PC rechtstreeks aansluiten. Hoe dan ook is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

instructies

Aansluiten via een router

1 Controleer of de draadloze adapter van uw computer is ingeschakeld. Schakel de router en draadloze printer.

2 Plaats de installatie-cd (degene die bij de printer). Als je kocht uw printer gebruikt of zonder CD, de website van de fabrikant voor drivers en installateurs voor uw model.

3 Selecteer "Installeer de printer," dan "het draadloze netwerk" (Brother printers) en volg de installatie-instructies, kiezen voor "Recommended" instellingen. Selecteer "Install Network / Wireless" apparaat (HP printers) en volg de installatie instructies. De computer zal zoeken naar beschikbare draadloze printers.

4 Selecteer uw printer in de lijst met beschikbare printers (als u slechts één printer hebt, zult u waarschijnlijk slechts één keuze).

5 Sluit de ethernet of USB-kabel op de printer en de computer wanneer dat wordt gevraagd.

6 Vul uw netwerk ophalen als de installateurs vraagt ​​u of uw netwerk veilig is. Koppel alle kabels die u hebt aangesloten op de printer, een document te openen en afdrukken van een testpagina.

Aansluiten Via een Ad Hoc-netwerk

7 Controleer of de draadloze adapter op uw computer is ingeschakeld en dat uw printer is ingeschakeld. Uw computer en printer moeten in dezelfde ruimte.

8 Installeer gewoon de printerdriver. Gebruik geen netwerkinstellingen niet configureren.

9 Open lijst met beschikbare draadloze netwerken van uw computer en selecteer standaard het netwerk van uw printer. HP printers 'default netwerk' hpsetup, "Controleer de handleiding van uw printer fabrikant om te zien of uw printer beschikt over deze mogelijkheid.

10 Probeer een document af te drukken om zeker te zijn van uw verbinding werkt.

Hints

  • Draadloze verbindingen maken het ook gemakkelijk om uw printer tussen twee of meer computers te delen. Herhaal gewoon de configuratie op elke machine en de printer zal overal beschikbaar zijn binnen het bereik van het draadloze signaal.
  • Deze instructies moeten gelden voor de meeste consumenten draadloze printers, maar je moet de handleiding van uw gebruiker te raadplegen voor het installeren, omdat elke printer is anders.
  • Sluit uw Ethernet of USB-kabel aan op uw computer alleen wanneer het installatieprogramma vertelt u te doen. Een vroege verbinding kan een slechte installatie veroorzaken.
  • Heeft draadloos printen niet als u van plan bent om gevoelige documenten af ​​te drukken. Terwijl de meeste mensen geen problemen moeten hebben, alle gegevens die draadloos reist is kwetsbaar voor onderschepping. Als je in een positie waar een gecompromitteerde document ernstige gevolgen zou kunnen hebben, ga je gewoon naar je printer aansluiten via USB of uw bedrade netwerk.