Hoe maak je berekeningen uit te voeren met behulp van Microsoft ExcelMicrosoft Excel is een programma waarmee die moeten worden berekend om een ​​hoge mate van nauwkeurigheid met verschillende wiskundige en wetenschappelijke functies. De gegevens kunnen in Excel en berekeningen op basis van die gegevens wordt automatisch bijgewerkt en het display worden ingevoerd. De tekst kan ook in Excel worden ingevoerd om te helpen zin van de nummers; tabellen en grafieken kunnen snel worden gemaakt om alle gegevens een visueel aspect dat maakt het makkelijker te begrijpen en te begrijpen geven.

instructies

1 Lancering Microsoft Excel 2010. Het volgende proces is een voorbeeld van hoe om berekeningen uit te voeren. U kunt hetzelfde proces te volgen met een bestaande numerieke spreadsheet.

2 Klik op een cel in een nieuwe spreadsheet en voer een nummer in de cel. Druk op "Enter" om het nummer op te slaan en naar de volgende cel beneden. Afwisselend op "Tab" om de cel te slaan en naar de volgende cel naar rechts, of druk op een pijltjestoets om de cel te slaan en naar de volgende cel in de aangegeven richting. De cel kan ook worden opgeslagen door te klikken op de muis in een andere cel.

3 Voer een nummer in de volgende cel, sparen de cel en verhuizen naar een nieuwe lege cel met behulp van de "Enter", "Tab" of de pijltjestoetsen, of met behulp van een muisklik.

4 Druk op de "Equal" ( "=") op het toetsenbord en klik op de muis eenmaal in de eerste cel die een getal is aangegaan. Druk op de "Plus" toets ( "+") op het toetsenbord (Houd de 'Shift' toets ingedrukt en druk op de "Equal" op de meeste keyboards) en klik op de muis een keer in de tweede cel die een getal is aangegaan. Druk op de "Enter" of "Tab" toets om de formule op te slaan en de resultaten van de twee cellen elkaar op te tellen weer te geven. Klik terug in de eerste of tweede cel die een getal is aangegaan en verander het nummer. Sla de cel om het antwoord te veranderen automatisch te zien in de cel met de formule.

5 Op de cel die de formule bevat. Merk op dat de cel geeft het antwoord op de vergelijking, maar de formule balk bevat de werkelijke formule in een vorm die vergelijkbaar is met "= A1 + A2" waarbij A1 is de kolom en rij van de eerste cel die gegevens bevat en A2 is de kolom en rij van de tweede cel die gegevens bevat. Merk ook op dat de "+" teken geeft toevoeging van de inhoud van beide cellen.

6 Klik in de formule balk aan de bovenkant van het scherm en verander de "+" symbool in een "-" teken en druk op enter om de formule op te slaan. Merk op dat de formule luidt nu iets wat lijkt op "= A1-A2" en de cel met de formule geeft nu het antwoord voor een aftrekken probleem in plaats van een aanvulling probleem. Verander het symbool "-" een "*" voor vermenigvuldigen of een "/" te delen indien gewenst.

7 Klik eenmaal in een lege cel om de cel te selecteren. Houd de "Shift" toets ingedrukt en druk op "F3" op het toetsenbord, of afwisselend op "Formula" op de werkbalk en klik op "Insert Function" om toegang te krijgen tot de "Functie invoegen" Wizard voor de geselecteerde cel.

8 Klik eenmaal op het pull-down menu naast "of selecteer een categorie" en klik op "All" om een ​​lijst van alle beschikbare functie in Microsoft Excel zie 2010. Klik eenmaal op elke functie naam te zien een korte beschrijving en het gebruik indicatie. Klik op "OK" om een ​​bepaalde functie te selecteren en open de bijbehorende tovenaar voor die functie. Vul in en druk op "OK" om de functie in te voegen in de geselecteerde cel in het werkblad.

Hints

  • Oefen met een lege spreadsheet en test gegevens voordat u wijzigingen in een bestaande Excel-spreadsheet naar een beter begrip van hoe formules werken. Bekijk de gratis tutorials beschikbaar bij http://office.Microsoft.com om meer te leren.
  • Back-ups maken van bestaande spreadsheets voorafgaand aan het maken van eventuele wijzigingen om gegevensverlies te voorkomen.