De syntaxis van een display in HTML voorkomen

De syntaxis van een display in HTML voorkomen


Webontwikkelaars kunnen kiezen om pagina-elementen met behulp van een combinatie van HTML en Cascading Style Sheet code te verbergen. Deze techniek, moet een pagina bevatten elementen die identificeerbaar zijn binnen het CSS behorende bij de site. De CSS-eigenschappen voor weergave en zichtbaarheid kan zowel verbergen HTML-elementen, maar ze doen het in een iets verschillende manieren. Ontwikkelaars moeten beslissen hoe ze willen dat de verborgen element om de resterende zichtbare elementen van invloed binnen een pagina bij het kiezen van een techniek.

CSS

Een website kan visuele styling uit te voeren met behulp van één of meer delen van de CSS-code. Ontwikkelaars kunnen deze code binnen de webpagina opmaak omvatten, of in een apart bestand dat gekoppeld is aan vanuit de kopsectie pagina als volgt:

<Link rel = "stylesheet" type = "text / css" href = "mypagestyle.css" />

Deze code koppelt een bestand opgeslagen als "mypagestyle.css", die is opgeslagen in dezelfde map als de pagina zelf. Binnen het CSS-bestand, kunnen ontwikkelaars omvatten elke styling eigenschappen die ze willen, het bepalen van het uiterlijk en de indeling van de elementen in de HTML-opmaak.

identifiers

CSS-code maakt gebruik van identifiers om bepaalde HTML-elementen stylen. Het volgende voorbeeld van een HTML-opmaak toont het creëren van een element met een klasse attribuut:

<Div class = "hide"> Hier zijn enkele woorden te verbergen </ div>

Binnen de CSS-code in verband met deze pagina, de volgende syntax identificeert elke elementen met de opgegeven class attribuut:

.hide {

/ CSS verklaringen hier /

}

Als u alleen elementen van het type "div" identificeren met het attribuut, kan CSS de volgende code te gebruiken:

div.hide {

/ CSS verklaringen hier /

}

Binnen dit deel van de CSS-code, kan een ontwikkelaar omvatten alle styling eigenschappen die nodig zijn, met inbegrip van het verbergen van het element als dat nodig is.

tonen

De CSS-display eigenschap kan een aantal mogelijke waarden aannemen. De none waarde vertelt de browser niet om het element in kwestie helemaal weer te geven. De volgende voorbeeldcode CSS-code wordt deze techniek gedemonstreerd:

display: none;

Elk onderdeel dat deze code geldt voor zal niet verschijnen in de browser wanneer de gebruiker de pagina bekijkt. De pagina zal geven alsof de verborgen elementen zijn er niet, met andere elementen bezetten van de ruimte die de verborgen elementen anders binnen zou zijn verschenen.

Zichtbaarheid

De zichtbaarheid eigenschap in CSS verbergt ook elementen, maar zonder dat de pagina-indeling. Dit betekent dat wanneer de zichtbaarheid is ingesteld op "verborgen" een pagina zal nog steeds weerspiegelen het gebied dat de verborgen elementen zou worden bezetten als ze er waren. De volgende CSS-code toont het gebruik van het onroerend goed zicht:

visibility: hidden;

Deze eigenschap heeft de voorkeur als de verborgen inhoud zal zichtbaar gemaakt worden op een bepaald punt, terwijl de gebruiker is het bekijken van de pagina. Sommige ontwikkelaars implementeren effecten zoals deze met behulp van JavaScript-functies. Als een eerder verborgen element wordt zichtbaar wanneer de eigenschap weergave is gebruikt, zal de pagina-indeling moeten aanpassen om het tegemoet te komen, die kan zichtbare elementen springen rond. Het gebruik van het onroerend goed zicht vermijdt dit probleem.