Hoe de Turkse Symbolen in Word gebruiken

Turkse woorden onder meer letters met accenten en symbolen die aangeven hoe het woord correct uitspreken. Computers met Engels taal toetsenborden bevatten geen toetsen met Turkse symbool lettertype karakters, maar alle computers met het besturingssysteem Microsoft Windows wordt geleverd met taalpakketten voor alle belangrijke talen, waaronder Turks. Turkse symbolen in Microsoft Word-documenten te gebruiken, installeer eerst de Turkse als een extra taal in de computer Configuratiescherm.

instructies

1 Klik op de "Start" knop op de taakbalk van uw computer.

2 Selecteer "Control Panel" in het menu Start. Klik op "Klok, taal en regio" in het venster aanpassen van instellingen van uw computer. Klik op de optie "Change toetsenborden en andere methoden" in het "Land en taal" rubriek.

3 Klik op het tabblad "Toetsenborden en talen" in het dialoogvenster. Klik op de "Change Toetsenborden" knop en klik op de knop 'Toevoegen'. Dit opent het dialoogvenster taalaanbod Add box.

4 Blader door de alfabetische lijst van extra taaldiensten. Dubbelklik op de "Turkish (Turkije)" optie.

5 Klik op en selecteer het selectievakje naast "Keyboard." Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Dit voegt de Turkse taalpakket op uw computer, zodat u toegang tot de Turkse symbool lettertype personages uit Microsoft Word en andere programma's op uw computer geïnstalleerd.

6 Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van desktop taakbalk van de computer. Klik op "Werkbalken", gevolgd door "Taal Bar" in het contextmenu. Dit geeft de knop taal in de taakbalk.

7 Lancering Microsoft Word en een nieuw of bestaand Word-document te openen. Turkse symbool lettertype tekens in het document, klikt u op de knop taal taakbalk van de computer om het toetsenbord optie Turkse selecteren.

Hints

  • Zodra je klaar bent met de Turkse optie in Microsoft Word, klikt u op de knop taal taakbalk van de computer terug te keren naar de standaard Engels taal toetsenbord. Schakelen tussen de twee talen door te klikken op de knop taal.