Adobe Reader Problemen

Adobe Reader, een software-industrie standaard voor PDF-weergave, helpt gebruikers bewerken, annoteren en kennisnemen van een breed scala aan documenten. Echter kunnen fouten optreden in Adobe, waardoor een aantal problemen voor de gebruiker.

downloads

Fouten kunnen optreden in het bestand downloaden van proces. Als dit gebeurt, controleert u de betrouwbaarheid van uw internetverbinding of antivirussoftware op uw computer uit te schakelen. (Zie Referentie 1)

Installatie

Als er tijdens de installatie een fout optreedt, gebruikt u Adobe Download Manager om het downloaden te verwerken. Als het probleem aanhoudt, installeert u Adobe Reader. (Zie Referentie 1)

prestatie

Een leeg scherm of bevroren ramen zijn andere veel voorkomende problemen in Adobe Reader. Als dit gebeurt, sluit alle andere toepassingen en voer Adobe Reader opnieuw. Zorg ervoor dat u de laatste versie van Adobe Reader-update aan diverse bugs en glitches te repareren. (Zie Referentie 2)

Limited Capability

Sommige problemen optreden als gevolg van beperkte functionaliteit van Adobe. Voor deze problemen, overwegen de aankoop van Adobe Acrobat Reader metgezel software die sterk verbetert de mogelijkheden van het programma.

andere problemen

Als er andere fouten optreden, opent u 'Add or Remove Programs "op een Windows Desktop. Selecteer Adobe Reader en klik op "Change". Wanneer u wordt gevraagd, drukt u op om Adobe Reader te herstellen. Zodra de reparatie is voltooid, start u Windows. (Zie Referentie 2)