Hoe maak je een FTP Password

File Transfer Protocol maakt internetgebruikers om bestanden tussen computers. Website-eigenaren vaak gebruik van FTP, via FTP programma's om bestanden te uploaden of downloaden naar hun websites te werken. Internet service providers kunnen gebruikers te voorzien van toegang tot de webruimte via FTP. FTP wachtwoorden kunnen verschillen van de andere wachtwoorden. Als je verliest of vergeten uw FTP-wachtwoord kunt u een aantal stappen om het wachtwoord te halen of opnieuw in te stellen, afhankelijk van hoeveel je hebt toegang tot uw account.

instructies

gastheer

1 Geef de URL naar uw hosting control panel in uw webbrowser.

2 Meld u aan bij het configuratiescherm en ga naar de customer service omgeving. Bijvoorbeeld, veel bedieningspanelen zijn onder andere een icoon of een link naar de "Trouble Ticket" center op de index van het bedieningspaneel.

3 Volg de aanwijzingen om een ​​nieuwe ticker maken of contact opnemen met een vertegenwoordiger.

4 Typ een bericht waarin wordt uitgelegd dat u uw wachtwoord kwijt bent en vraag uw gastheer om u te voorzien van de huidige wachtwoord of te veranderen naar iets nieuws.

FTP Password Recovery

5 Download en installeer FTP Password herstel. Klik om het programma uit te voeren na de installatie is voltooid.

6 Open uw FTP-programma, zoals CuteFTP of Filezilla, dat uw wachtwoord heeft opgeslagen.

7 Open het venster dat uw verbinding, account of website eigenschappen toont. In Filezilla, klikt u op "File" en kies "Site Manager."

8 Verander de verbinding server "localhost" en de poort naar "21" in uw FTP-client. Noteer uw bestaande FTP-server, zodat je het niet verliest.

9 Bevestig uw wijzigingen aan en klik op de juiste knop om een ​​verbinding in je FTP-client vast te stellen. FTP Password Recovery wordt vernieuwd en uw wachtwoord te laten zien.

Wachtwoord verandering

10 Meld u aan bij uw hosting control panel in uw webbrowser.

11 Klik op het pictogram om toegang te krijgen tot uw FTP-accounts. In H-sphere bedieningspanelen, zoekt u het pictogram "FTP & Shell Manager", terwijl cPanel een link naar wordt "FTP-accounts."

12 Klik op je FTP gebruikersnaam, als er meer dan één.

13 Selecteer de gewenste optie om het wachtwoord te wijzigen en typ het nieuwe wachtwoord in het veld.

14 Klik op de knop 'Verzenden' in H-sphere of de "Change" knop in cPanel om de wijzigingen te bevestigen.

Hints

  • Als uw hosting control panel heeft beperkte mogelijkheden of u hebt geen toegang tot het bedieningspaneel poging om contact op met uw gastheer te verstrekken of uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Domain eigenaren die de toegang tot een bedieningspaneel en FTP-gebruikers kunnen hun FTP-wachtwoord wijzigen.
  • FTP Password Recovery vereist gebruikers om de software te registreren voor een vergoeding van $ 19 per jaar om het wachtwoord te laten zien. Echter, de gratis versie toont wachtwoord hints, met inbegrip van tekens.
  • FTP Password Recovery werkt alleen als u hebt opgeslagen en FTP-wachtwoord op uw computer, maar kan het niet openen omdat het programma het is versleuteld.