Hoe om te achterhalen wie favoriet Uw Tweets op Favstar

Hoe om te achterhalen wie favoriet Uw Tweets op Favstar


Favstar houdt favorieten en retweets op Twitter, en houdt een ranglijst van de meest favoriet en retweeted tweets en gebruikers. Als u een Twitter-account, hebt u waarschijnlijk een Favstar pagina. Het geeft je de meest populaire tweets volgens favorieten en retweets, evenals de Twitter gebruikers die uw inhoud vond. Je hoeft niet aan te melden bij Favstar of een account om een ‚Äč‚Äčlijst van die gebruikers te bekijken.

instructies

1 Open een browser op uw computer en ga naar de Favstar.fm website.

2 Typ uw Twitter gebruikersnaam in de "Search Users" box in de rechterbovenhoek gebied van het scherm, en druk op "Enter" op uw toetsenbord. Dit geeft uw Favstar pagina.

3 Klik op "More" in het navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm, klikt u vervolgens op "faved Door" als het hieronder weergegeven. Dit vult het hoofdvenster met alle Twitter-gebruikers die onlangs favoriet uw tweets, in aflopende volgorde van frequentie per gebruiker.

4 Klik op "Geretweet door" in het navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm als je zou willen naar de Twitter gebruikers die uw tweets retweeted met behulp van Twitter's inheemse retweeten hulpmiddel zien.

Hints

  • U krijgt toegang tot het elke Twitter gebruiker Favstar pagina, niet alleen je eigen.