Hoe maak je een JVL Touch Screen Online gebruiken

Hoe maak je een JVL Touch Screen Online gebruiken


Een JVL touchscreen is een onderdeel van een gaming systeem. In het algemeen zijn deze systemen offline gevonden. JVL schermen zijn meestal te vinden in video gaming systemen, zoals video loterij en andere offline gaming systemen. Echter, als de gaming systemen zijn aangesloten op het internet, kunt u een JVL touchscreen voor online doeleinden.

instructies

1 Sluit uw gaming systeem met het internet. Meestal zal spelsystemen deze optie niet, maar als u gebruik maakt van video loterij of speelautomaten, zal er een Ethernet-kabel stopcontact of telefoonsnoer outlet in de rug van de gaming-systeem dat de JVL touchscreen gebruikt worden. Sluit het apparaat aan een modem dat momenteel is verbonden met internet.

2 Tik op de "Menu" optie op het touchscreen. Houd er rekening mee dat sommige systemen, zoals gaming systemen, moet u hebt key van een operator in het slot om de toegang menu's of andere opties die kunnen veranderen of verstoren het spel.

3 Tik op de "Online" optie in het menu. Afhankelijk van het systeem, zal er verschillende mogelijkheden voor online werk. Sommige systemen gebruiken alleen het internet om te communiceren met hun gastheren, en anderen kunnen zelfs spelletjes spelen en toegang te krijgen tot online sites. Wat er in het menu van uw systeem "Online" is wat je kunt doen met uw systeem, terwijl online.