How to Get My Cam te werken aan Skype

Naast het leveren van gebruikers een manier om spraakoproepen om hun contacten via het web te maken, Skype biedt een dienst voor het maken van video-oproepen. De video-oproep functie in Skype is gebaseerd op interne webcam van je computer of de externe beeldvorming apparaat dat is aangesloten op uw computer. Om goed te werken met Skype de bestuurder de ondersteuning van uw webcam moet up-to-date zijn en de webcam moeten worden geselecteerd in Skype.

instructies

1 Lanceer Skype op uw computer.

2 Klik op 'Extra' in de menubalk van het venster Skype-applicatie en selecteer 'Opties'.

3 Selecteer het tabblad 'Algemeen' en klik op "Video-instellingen."

4 Klik op het drop-down menu en selecteer uw webcam in de lijst. Sluit het venster "Opties".

5 Klik op het tabblad "Contacten" in de applicatie Skype-venster, klikt u op de contactpersoon die u wilt een video-oproep aan en klik op "Video-oproep" om de webcam te activeren en maak de video-oproep.

Hints

  • Zorg ervoor dat je webcam correct is aangesloten op uw computer door het openen van het Configuratiescherm van Windows, het selecteren van "Hardware en geluiden" naar beneden scrollen naar "Apparaten en printers," u "Imaging Devices," en het controleren om ervoor te zorgen dat uw webcam is vermeld. Als het niet, raadpleeg dan uw computer of webcam handleiding van het opnieuw installeren van de benodigde driver.