Hoe de MSN Messenger-wachtwoord wijzigen

Als instant messenger van Microsoft voor het eerst werd uitgebracht, stond het bekend als MSN Messenger. In 2005, Microsoft veranderde de naam in Windows Live Messenger, maar veel mensen nog steeds verwijzen naar het als MSN Messenger. Windows Live-diensten opereren onder één gebruikersnaam, die bekend staat als een Windows Live ID. Het is een goed idee om uw Windows Live ID wachtwoord te wijzigen op een regelmatige basis om de mogelijkheid van iemand die de toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen. Als een hacker erin slaagt om in te loggen op uw Messenger-account, kan hij virussen sturen naar uw hele lijst met contactpersonen.

instructies

1 Open uw webbrowser en meld u aan bij de Windows Live ID "Account Services" pagina met uw gebruikersnaam en wachtwoord (zie bronnen).

2 Kies "Geloofsbrieven," en klik op 'Uw wachtwoord wijzigen. "

3 Voer uw huidige Windows Live ID wachtwoord in het "Oud wachtwoord" veld.

4 Typ het nieuwe wachtwoord dat u wilt voor uw Windows Live ID-account. Bevestig het nieuwe wachtwoord door het opnieuw te typen. Zorg ervoor dat u niet de caps lock-functie geactiveerd hebben, zoals wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

5 Geef een alternatief e-mailadres als je niet al een hebt vermeld op uw rekening. Als u liever niet naar het alternatieve adres toe te voegen, klikt u op "Skip" te selecteren en vervolgens "Klaar."