Hoe kan ik een Compaq Laptop Batterij Reparatie

De aanschaf van een laptop die elke heeft functie die u ooit gedroomd kan over een frustrerend proces zijn. Zodra u dat de computer in de hand, kunt u voorzorgsmaatregelen tegen virussen en het besturingssysteem fouten met een normale bijwerking te nemen, maar wanneer er ernstige problemen ontstaan, kan het een reis naar de reparatiewerkplaats betekenen. Gelukkig kunt u kleinere reparaties doen op uw eigen, uit het vervangen van gebroken toetsen op het toetsenbord om het installeren van nieuwe geheugen. Als een batterij is het probleem, denk je misschien de enige optie is om weg te gooien de oude batterij, maar je zou in staat zijn om het te repareren.

instructies

1 Problemen met uw Compaq laptop en een beperking van de mogelijkheden van wat er fout die u zelf kunt oplossen zou kunnen zijn. Andere problemen met de computer zou kunnen zijn, waardoor de batterij niet om goed te functioneren, zoals een defecte DC-poort of lader accessoire.

2 Zet de computer en laat het zitten voor een paar uur om de macht om te verdrijven. Sluit en vergrendel het scherm op zijn plaats. Zet de computer op zijn kop.

3 Ontgrendelen en open het batterijcompartiment. Verwijder de batterij cel. Met behulp van een platte schroevendraaier, wrikken de steun van de batterijhouder aan de afzonderlijke cellen bloot te leggen.

4 Controleer de batterij en het compartiment voor de onderdeelnummers die u nodig heeft. Merk op dat batterijen zes of meer afzonderlijke cellen hebben. Koop uw nieuwe batterij cellen.

5 snijd voorzichtig de plastic verpakking rond de oude batterij cellen en verwijderen van de cellen van de batterijhouder.

6 Plaats de nieuwe batterijen in de plaats van de oude. Monteer de accu en steek de batterij in uw Compaq laptop.

7 Relock het batterijcompartiment en draai de computer goede kant naar boven. Sluit de batterijlader en laat de batterij volledig op te laden voordat u de computer gebruikt.

8 Zet uw laptop zodra de batterij volledig is opgeladen. Controleer het niveau van batterij-instellingen en de lading te controleren of deze voldoende is opgeladen.

Hints

  • Een snelle manier om uw batterij te testen is om het volledig op te laden tot 100 procent en trek het voor ongeveer 10 minuten. Schakel de Compaq laptop opnieuw en controleer de batterijmeter te lezen om te zien hoeveel macht verloren is gegaan. Als de batterij meer dan 10 procent van zijn lading heeft verloren in 10 minuten, de batterij vervangen door een nieuwe.
  • Bij het werken met elektronische apparaten, statische elektriciteit kan kort een circuit zonder dat je het te beseffen. Draag een antistatische polsband en werken op een niet-geleidend oppervlak om de mogelijkheid van schade aan uw Compaq laptop te verminderen.