Nero DVD Burning Tips

Bij het maken van eigen cd's en dvd's op een computer thuis, zijn er tal van programma's om specifieke taken uit te voeren, maar Nero Burning Rom beslaat bijna allemaal. Het maakt niet uit wat voor soort DVD, kan Nero creëren, maken en branden van de bestanden. Dit geldt ook voor films, slideshows, data, games en back-up opslag van computerbestanden. Naar aanleiding van deze tips zal helpen verlichten het gebruik van het programma en de DVD klaar om branden in een kwestie van minuten.

Films / diavoorstellingen

Vanaf het centraal Nero DVD-menu, klik op het icoon van de film strip en de Polaroid foto. Kijk voor de link die zegt "Maak uw eigen DVD-film" en klik erop. De Nero Burning Rom zal laden en automatisch start een nieuw project. Sleep uw videobestanden in het programma of klik op de link die zegt "Nieuwe Diashow" als u foto's wilt gebruiken. De volgende submenu stelt gebruikers in staat om menu's te bewerken en toe te voegen in een achtergrond, de tekst en kies een screenshot voor elk van de videobestanden. Klik op de "Next" knop om een ​​preview van de DVD te zien. Na de preview, doorgaan met het brandproces.

gegevens Discs

Klik op het icoontje met de gedeeltelijk gevouwen vel papier en kies de optie die zegt: "Create Data Disc". Een nieuw scherm zal pop-up met een Explorer-bestanden op uw computer en een lege wachtrij. Klik en bestanden via slepen en bijhouden van de omvang meter aan de onderkant van het scherm om te weten hoeveel ruimte je nog over hebt. Creëer nieuwe mappen op de DVD data schijf door rechts te klikken en te kiezen voor "Nieuwe map maken". Dit zal het project georganiseerd te houden en maken een gemakkelijke toegang tot de DVD in de toekomst. Klik op de knop "Burn" als alles is georganiseerd en toegevoegd aan het project.

Spellen

Om een ​​computerspel te kopiëren, plaatst u de schijf naar schijf van uw computer. Computerspel back-ups zijn essentieel als het spel wordt beschadigd of gekrast. Klik op de "Back-up" icoon dat een afbeelding van een veilige en twee schijven toont. Klik op het icoon "Copy DVD". Wacht tot Nero om de schijf te verwerken, kopieert u de data en wanneer deze is voltooid, wordt de schijf automatisch pop uit uw schijf. Plaats de lege DVD-disc en wacht tot de kopie om succesvol te branden. Zorg ervoor dat je minstens 5 gigabyte beschikbaar op uw computer om ruimte voor het spel mogelijk te maken.

backup

In plaats van het handmatig maken van een backup DVD, kan Nero automatisch een back-up bestanden op uw computer en branden op DVD als dat nodig is. Klik op het icoon "Backup". Klik op de laatste optie die zegt: "Een back-up Hard Drive". Wacht tot "Nero Back It Up" te laden. Klik op de harde schijf die u wilt back-up, gevolgd door een "Back-up Name" en klik op de knop "Volgende". Een volledige back-up duurt ongeveer 20 dvd's nodig, afhankelijk van hoeveel ruimte uw computer. Gebruik de "File Back Up" optie aan de linkerkant als je alleen wilt back-up van bepaalde mappen zoals "Mijn documenten", "Mijn afbeeldingen" en programmabestanden.

Snelheid / Burning

Bij de keuze van de branden opties zorgen voor een werkende DVD door het verbranden op de laagst mogelijke snelheid. Als een DVD te snel verbrandt, kunnen gegevens worden beschadigd of het brandproces zou kunnen mislukken. Gebruik dual-layer DVD-schijven om meer gegevens te houden. De schijven houdt het dubbele van de ruimte en maakt het gemakkelijker om een ​​back-up van bestanden. Laat de computer alleen tijdens het branden. Het proces duurt veel geheugen en kan worden verstoord als de computer te veel wordt gebruikt.