Hoe maak je File Type Verenigingen in Firefox Manage

Surfen via het internet, ben je waarschijnlijk over vele verschillende bestandstypen die uw interesse genoeg om ze te downloaden pique te komen. Gelukkig met Firefox kunt u bestandstype verenigingen beheren en configureren van Firefox te gaan met uw downloads op een bepaalde manier.

instructies

Zoek File Type Verenigingen in Firefox

1 Zoek de bovenste menubalk en selecteer Extra (Windows-gebruikers) of Firefox (Mac-gebruikers).

2 Klik op het tabblad Inhoud zodra het wordt geopend. Kijk naar de onderkant van het vak aan de bestandstype sectie.

Beheer File Type Verenigingen in Firefox

3 Druk op de knop 'Manage' binnen de afdeling bestandstype naar een kleinere doos te openen recht Download Actions.

4 Gebruik het vak Zoeken om het bestandstype verenigingen te vinden of gewoon markeert een van de beschikbare opties.

5 Wijzig de werking van het bestandstype door op de 'Change Action' knop. Een drop-down menu zal verschijnen met 4 verschillende opties om uit te kiezen.

6 Beslissen welke optie het beste bij u past en klik op 'OK'. Sluit vervolgens de Download vak Acties en verlaat de / Voorkeuren Opties door te klikken op 'OK' in Windows, of gewoon het sluiten van de doos op een Mac.

Hints

  • Ga naar de downloadpagina van de Mozilla-website om de meest up-to-date versie van de populaire Firefox-browser Internet te krijgen (zie bronnen hieronder).
  • Sprokkelen informatie over Firefox uit de support sectie van Mozilla's website (zie bronnen hieronder).
  • Controleer uw computer om te zien of het de minimale systeemvereisten voor een Firefox download. Mac-gebruikers moeten Mac OS X 10.2 of hoger, hebben een 233 Mhz processor, 64 MB RAM en 50 MB vrije schijfruimte. Windows eigenaren moeten 64 MB RAM, 50 MB vrije schijfruimte, een 233 Mhz processor en Windows 98 of hoger. Linux-gebruikers hebben behoefte aan een 233 Mhz processor, de Linux-kernel 2.2.14, 64 MB RAM en 50 MB vrije schijfruimte.
  • Een pop-up blocker en gecodeerde site waarschuwingsberichten zijn slechts een paar van de Firefox beveiligingsfuncties.
  • Als u geen gebruik van Firefox versie 2.0.0.2, dan kunnen de volgende stappen niet van toepassing.