De Best 5.1 Geluidskaarten

De Best 5.1 Geluidskaarten


Een geluidskaart wordt gebruikt door uw computer om muziek, video en game informatie te verwerken en sturen een signaal naar de luidsprekers van uw computer. Sommige computer moederborden bevatten sound-mogelijkheden, terwijl anderen een zelfstandige en aparte geluidskaart nodig om geluiden te produceren. Geluidskaarten produceren in het algemeen een hogere kwaliteit van het geluid dan een moederbord sound processor. Er zijn verschillende soorten geluidskaarten, met inbegrip van 5.1 modellen.

Diamond XtremeSound 5.1 / 16-bit geluidskaart

Deze geluidskaart wordt aangeboden tegen een adviesprijs van $ 19,99 per december 2010. De kaart is zo lang als de computer PCI-slot maakt het eenvoudig te installeren. De kaart heeft de volgende input-output jacks van links naar rechts: lijn in, mic, voor uit, achter je, midden / bas en een game / MIDI-poort. De kaart is voorzien van een C-Media CMI8738 zeskanaals chip. Het biedt HRTF gebaseerde 3D positionele audio en ondersteuning voor zowel 24-bit SPDIF In / Out kanaal en EAX / Linus / BeOS support. De kaart heeft twee cd-in en een Aux-in kabelaansluitingen, evenals een centrum / baskanaal switch jumper. De geluidskaart pakket wordt geleverd met een installatie van de driver-cd en een installatiehandleiding.

Zalman ZM-RSSC Geluidskaart

De Zalman ZM-RSSC verkoopt voor een adviesprijs van $ 12,95 per december 2010. Het wordt geleverd met multi-channel hoofdtelefoon vermogen, een 5.1-kanaals luidsprekersysteem, een digitale en analoge uitgang die zowel optische en coaxiale digitale interfaces en drie volumeregelaars steunt die bieden zelfstandige aanpassingen aan de voor-, achter- en center / subwoofer uitgang kanalen. Het is beoordeeld door testfreaks.com zo klein en lichtgewicht, goed geluid en een goede prijs.

Creative Sound Blaster 5.1 VX geluidskaart

De Creative Sound Blaster 5.1 VX verkoopt tegen een prijs zo laag als $ 22,99 per december 2010. Dit wordt beschouwd als een entry-level kaart. Het ondersteunt de line-in, mic-in, voor, achter en midden / subwoofer ingangen. Het is compatibel met EAX en CMSS-technologie├źn en maakt verbinding met uw computer via de PCI-slot.

Voyetra Turtle Beach Riviera 5.1 PCI Sound Card

De Voyetra Turtle Beach Riviera 5.1 geluidskaart te koop voor $ 29,95 per december 2010. Deze geluidskaart levert geluid voor PC games, multi-channel DVD-audio, MP3-titels en andere digitale muziek. U kunt kiezen tussen twee, vier of zes kanalen outputs plus een digitale S / PDIF-uitgang voor een pass-through van Dolby ditigal of DTS multi-channel DVD geluid. Hoewel het niet een DD pass bevatten doorheen is beoordeeld als een goede waarde voor de prijs TestFreaks.com.

Genius Sound Maker Live-5.1 Sound Card

De Genius Sound Maker Live-5.1-geluidskaart wordt geleverd met een negen-pin (G9) kabel met drie audio vrouwelijke ministekkers, een uitgebreide gebruikers handleiding en een installatie-cd. De kaart is voorzien van een zes analoge lineaire uitgang die bedoeld is voor gedecodeerd audiostream Dolby Digital 5.1-uitgangen van een elementaire dvd-speler. De kaart is compatibel met de belangrijkste 3D-geluid API's in computerspellen, A3D 1.0 en EAX 1.0 door QSound algoritme chauffeurs. Een bijzonder hoogtepunt van deze geluidskaart is de digitale controller ForteMedia FM801.