Hoe maak je een Computer System Reboot

Hoe maak je een Computer System Reboot


Dat u uw computer opnieuw op te starten op een bepaald moment is gewoon een feit van het leven. Windows-updates automatisch uw computer opnieuw op te starten zodra toen zij de installaties voltooid, computers opsluiten zonder aanwijsbare reden en sommige mensen sluiten hun computers 's nachts. Wat ook de reden is, is het handig om een ​​paar verschillende manieren om een ​​computer te herstarten weten.

instructies

1 Klik op de knop "Start" in de taakbalk. Kies de optie 'Computer uitschakelen' als u een Windows-besturingssysteem wordt uitgevoerd voordat Windows Vista, of selecteer de pijl naar rechts in Vista. Selecteer de optie "Restart".

2 Houd de Ctrl + Alt + Del toetsen tegelijk. Doe het opnieuw. Dit zal de computer opnieuw op te starten.

3 Sluit de computer af. Soms is de computer zal niet reageren op een reboot. Misschien zijn de toetsen tijdelijk uitgeschakeld of het systeem is gekozen om u volledig negeren. In deze zeldzame gevallen kan het beter zijn om de computer uitgeschakeld met behulp van de aan-uitknop. Als u uitschakelen van de computer, houdt u de knop gedurende 3 tot 5 seconden. Dan moet u een minimum van 45 seconden wachten voordat u deze weer inschakelt. Hierdoor kan de condensatoren in de computertijd te ontladen, waardoor het geheugen (niet de harde schijf) om een ​​volledige dump gegevens doen. Dit maakt het mogelijk een schonere herstart wanneer u de computer weer aan te zetten.

4 Haal de stekker uit het stopcontact. Doe dit als een laatste redmiddel. Niet-opgeslagen gegevens kunnen niet terug te vinden met deze optie, maar soms is het de enige optie. Sluit het netsnoer. Zet de computer aan.