Hoe maak je een PowerPoint converteren naar een dvd-bestand

Hoe maak je een PowerPoint converteren naar een dvd-bestand


Je zou kunnen denken dat alles wat je moet doen om een ​​afspeelbare dvd maken van uw PowerPoint-presentatie is om de presentatie te branden op een lege schijf, maar helaas dit gewoon levert een data-dvd die u nog steeds de PowerPoint-software om te spelen nodig hebben. De oplossing is om uw presentatie te zetten in een DVD-compatibele filmbestand, die kunnen worden afgespeeld op de computer of op een TV. Dit kan gedaan worden online met behulp van verschillende gratis websites (al heb je genoegen moeten zich eerst aanmelden als lid).

instructies

Stel uw presentatie automatisch afgespeeld

1 Open de presentatie in PowerPoint.

2 Ga naar "Transitions" onder het menu "Slide Show".

3 Klik op de knop "Opties".

4 Controleer de "Automatisch na [#] seconden" in het venster.

5 Plaats hoeveel seconden u wilt een dia weer te geven vóór de overgang.

6 Klik op 'OK'.

Converteren naar een DVD-bestand

7 Meld je aan voor de authorSTREAM website (zie bronnen hieronder). De website is gratis, maar u moet uw e-mailadres in te voeren.

8 Klik op 'Upload PowerPoint "knop in het hoofdmenu van de website. Selecteer "Single File Upload" Als je alleen wilt een bestand te converteren, of "Uploaden naar Desktop" om meerdere bestanden te converteren.

9 Klik op "Bladeren" om uw PowerPoint-bestand (s) te selecteren en geef het een titel.

10 Klik op 'Upload'.

11 Ophalen een e-mail dat de voltooiing van uw presentatie bevestigt. Door de lengte van het omzettingsproces kan dit overal van een paar minuten tot een dag.

12 Klik op "uw presentaties" onder het menu "Your Stuff" aan de bovenkant van de webpagina.

13 Vind de presentatie hebt geüpload en klik op "Converteren naar Video." Wanneer de conversie is voltooid, klikt u op "Download" om uw dvd-ready MP4 video te downloaden.