Hoe maak je een Macintosh Power Cord wijzigen

Hoe maak je een Macintosh Power Cord wijzigen


Of u nu een iPad, een iPod of een iPhone, dan heb je problemen met het houden van uw batterijen opgeladen tijdens het reizen in het buitenland als je niet een manier om je Macintosh netsnoer te wijzigen geconfronteerd. Er zijn zes eenvoudige plug-in configuraties gebruikt over de hele wereld. Afhankelijk van welk land je bent, heb je een power-cord adapter die kan worden gekocht van Apple voor $ 39 vanaf januari 2011. De adapter kit bevat een USB-lichtnetadapter en kabel nodig, en zes AC stekkers met weerhaakjes die passen verkooppunten in Noord-Amerika en Japan, Australiƫ, China, Korea, het Verenigd Koninkrijk en Hong Kong.

instructies

1 Selecteer de adapter die geschikt is voor het land is waar je van plan bent om uw netsnoer te gebruiken. Steek de stekker adapter op zijn plaats door te schuiven over de zilveren post op de adapter tot deze goed past en pennen van de plug-adapter worden verlengd.

2 Duw de USB-kabel in de sleuf aan de achterkant van de stroomadapter. Steek de voedingsadapter in een stopcontact.

3 Steek het open uiteinde van de USB-kabel aan de batterij-poort aan de onderkant van je iPhone, iPad of iPod. Vastklikken.

Hints

  • De Macintosh adapter kan ook worden gebruikt op netsnoeren voor Mac laptops en Airport Express draadloze routers, met dezelfde technieken als hierboven.
  • Dezelfde Macintosh adapter die op de Noord-Amerikaanse stopcontacten past ook werkt in de Japanse wandcontactdozen.
  • Gebruik geen kracht om de AC-adapter onder druk in een stopcontact. U kan het gebruik van een niet-passende adapter als het niet gemakkelijk stekker in het stopcontact.
  • Behandel de stroomadapter van beide kanten bij het aansluiten of de stekker in het stopcontact en raak de AC messen of pennen, die live-elektriciteit kunnen dragen.
  • Minimaliseer schokkende gevaar door het vermijden van het gebruik van de adapter bij een wasbak, douche of andere natte gebieden.