Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten in Second Life

Nieuwe vrienden maken is een leuke en winstgevende achtervolging, ongeacht waar je bent, maar het vinden van vrienden onder de vier miljoen leden van de Second Life virtuele wereld kan vooral de moeite waard. Omdat de hele punt van Second Life is om plezier en creativiteit te inspireren op een wereldwijde basis, de mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten zijn bijna oneindig. Hier zijn enkele tips om u te helpen.

instructies

1 Word lid van Second Life. Bezoek de homepage (zie bronnen hieronder) en het uitvoeren van de Second Life download. Klik op het pictogram op het bureaublad verschijnt om de Second Life website in te voeren.

2 Klik op "Connect" om "teleport" naar een locatie binnen de site. Als dit niet uw eerste reis, zult u waarschijnlijk merken dat je op de plaats waar je was voordat je de vorige keer afgemeld.

3 Let op de andere avatars verkennen van je locatie. Hun scherm namen verschijnen boven hun hoofd. Kies iemand die je zou willen om mee te praten.

4 Klik op de "Chat" knop om een ​​gesprek te beginnen. Adres één persoon bij naam, of typt u een vraag of opmerking. Als je nieuw bent bij Second Life, denk aan iets wat je zou graag meer over weten, zoals handel, gebeurtenissen of creëren van een wereld. Andere leden zijn blij om hun kennis te delen.

5 Meer informatie over feesten en evenementen de andere leden of uit de "Events" lijst op de drop-down menu. Het bijwonen van een evenement, zoals een klasse of een groep creatieve project is net zo goed een manier om nieuwe mensen te ontmoeten in de virtuele wereld zoals hij is in het echte leven.

6 Programmeer je avatar te reageren op anderen met vriendelijke gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Gebruik een tutorial, of vraag anderen om uit te vinden hoe dit te doen (zie bronnen hieronder).

7 Doe dingen met je vrienden. Opdagen op dezelfde locaties. Evenementen bijwonen. Praten. Omdat de Second Life wereld is internationaal, je weet nooit hoe je kan worden verrijkt of te verrijken anderen.

Hints

  • Net als in de blogging wereld, kun je mensen op een speciale "Friendship" lijst om in contact te blijven met hen. Zoals u chatten, kun je een dialoogvenster dat leest, zie "Zo-en-zo Biedt U Vriendschap," met een keuze om niet te accepteren of niet.
  • Benader mensen zoals u zou doen in de echte wereld, beleefd en oprecht. Second Life heeft strenge regels over intimidatie, het verstoren van activiteiten van andere avatars 'of op andere wijze het maken van een overlast van jezelf. Geef je mening over de "communautaire normen" voor meer informatie (zie bronnen hieronder).
  • Deelnemen aan Second Life betekent automatische acceptatie van hun privacy policy. Zorgvuldig te bestuderen (zie bronnen hieronder).