Sound Problemen met HyperCam

Sound Problemen met HyperCam


HyperCam is een hulpprogramma waarmee u zowel de audio en de video op uw bureaublad vast te leggen. Er zijn een aantal nuttige toepassingen voor deze software, uit het bedrijfsleven aan de technische demonstratie gewoon leuk. Echter, als je niet kunt krijgen het geluid goed te laten werken, je alleen krijgt de helft van wat je zou moeten hebben. Een aantal veel voorkomende geluidsproblemen met HyperCam kan worden opgelost met vrij eenvoudige oplossingen.

Geen geluid

Opnemen van een hele video alleen maar om te ontdekken dat er geen geluid is gevangen zeer frustrerend kan zijn. Zorg ervoor dat het geluid op uw computer daadwerkelijk werkt. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar voor de hand liggende oplossingen kunnen worden gemist als je druk bezig om een ​​project samen te stellen zijn. Je moet ook het geluid instellingen te controleren in HyperCam. Klik op het tabblad "Sound". Klik op de "Record Sound From" vakje en selecteer de juiste bron opnemen. U moet ook ervoor zorgen dat de opname-instellingen van uw geluidskaart correct zijn ingesteld. Om dit te doen, opent u het venster "Windows Volume Control" door te dubbelklikken op het pictogram Luidspreker in de rechter bovenhoek van het scherm. Vind het venster Opties en controleer de opname-instellingen. Controleer de bron van je geluidsopname standaard apparaat.

audio Sync

Nadat de opname is voltooid, zult u merken dat de audio en video niet overeenkomen correct. Dit kan vooral frustrerend als, bijvoorbeeld, geeft u gesproken instructies, als je je instructies nodig om nauwkeurig te synchroniseren met de video. Dit is het meest waarschijnlijk gebeurt omdat er te veel van de bronnen van uw computer gaat in de richting van de video-opname-proces, die de neiging heeft voorrang op audio-opname te ontvangen. De beste oplossing voor dit probleem is om ervoor te zorgen dat alle andere programma's zijn afgesloten vrij te maken computer resources. Als dit niet werkt, kunt u proberen het verlagen van de snelheid van frames per seconde die worden gevangen.

onjuiste Volume

Uw volume is mogelijk te laag of te hoog zijn. Ofwel kan verontrustend zijn als u wilt een professionele opname samen te stellen. Om uw opname volume aan te passen, opent u het venster "Windows Volume Control" door te dubbelklikken op het pictogram Luidspreker in de rechter bovenhoek van het scherm. Vind het venster Opties en controleer de opname-instellingen. Klik op de "Volume ..." knop. Vanaf hier kunt u de opname volume te veranderen door het verhogen of verlagen van het volume bar. Zorg ervoor dat het vak "Select" is aangevinkt.

microfoon Issues

Als je niet direct kunt opnemen van uw geluidskaart, moet u een externe microfoon gebruiken om geluid op te nemen. Dit komt met een eigen set van problemen. Test de microfoon in een afzonderlijke opname, en zorg ervoor dat de microfoon goed is aangesloten. Klik op de tab "Geluid" in HyperCam en zorg ervoor dat de "Record Sound From" bron juist is. Zorg ervoor dat er een externe microfoon is ingeschakeld om op te nemen in Windows 'audio-opties.