Hoe kan ik PHP bestanden te bewerken

Hoe kan ik PHP bestanden te bewerken


PHP-bestanden bevatten programmeercode voor dynamische websites en computers opslaan als tekstbestanden zonder enige lettertype of opmaak informatie. U kunt PHP-bestanden bewerken in een tekstverwerker of teksteditor, maar tekstverwerkers zijn niet ontworpen om te bewerken programmeren code. Gebruik in plaats daarvan een tekstverwerker met ondersteuning voor syntax highlighting, automatisch inspringen en beugel voltooiing van PHP bestanden op effici├źnte wijze te bewerken.

Kies een Text Editor

In Windows Notepad ++, Crimson Editor en SourceEdit bieden alle functies PHP-programmeurs moeten eenvoudig bestanden (links in Resources) bewerken. Voor grotere projecten, kunt u een geïntegreerde ontwikkelomgeving zoals Visual Web Developer of Eclipse (links in Resources) te overwegen. Als je alleen maar kleine aanpassingen te maken, kunt u Windows Kladblok te gebruiken, hoewel het geen ondersteuning biedt syntax highlighting en andere geavanceerde functies. In tegenstelling tot tekstverwerkers, al deze tekst editors hebben standaardinstellingen voor codering, zodat u kunt beginnen met het bewerken van uw bestanden meteen. Hoewel PHP negeert witruimtetekens, zoals Tab en Return, kan een tekstverwerker vreemde regeleinden dat de problemen op een bepaald punt kan veroorzaken toe te voegen. Simpel gezegd, programmeurs geen gebruik maken van tekstverwerkers, omdat ze de verkeerde tool voor de job.

Bewerk PHP Bestanden

Na het installeren van een tekstverwerker, het coderen van PHP is eenvoudig. Als u bekend bent met C ++ of Java, de syntaxis bent en codering conventies zijn vergelijkbaar. Voor een gedetailleerde verwijzing PHP taal, bezoek de website van PHP de documentatie (link in Resources) te lezen. Voordat alle bestanden bewerken, kunt u de voorkeuren van uw tekstverwerker te stellen. Klik op "Edit" en kies "Preferences" of een soortgelijke optie om het menu Instellingen te openen en klik vervolgens op elk tabblad om de beschikbare instellingen te zien. De meeste tekstverwerkers steunbeugel, citaat en woordaanvulling, en kan het aantal plaatsen te wijzigen in elke tab.