Hoe maak je een Secure PDF bestand af te drukken

Hoe maak je een Secure PDF bestand af te drukken


PDF-bestanden zijn de de facto standaard voor vele elektronische documenten te worden. Ebooks, bedrijfsdocumenten, product handleidingen en online inkomsten worden vaak verspreid in PDF-formaat. Soms worden deze documenten verzonden als een beveiligd document, waardoor u deze niet af te drukken. In gevallen waarin u een papieren versie van een document dat er geen beperkingen auteursrechtelijk nodig hebt, zijn er een aantal methoden die u kunt gebruiken om te proberen om een ​​beveiligde PDF-bestand af te drukken.

instructies

1 Controleer of u het wettelijke recht om het document af te drukken. Veel PDF-bestanden zijn beveiligd met een reden, zoals het auteursrecht beperkingen van een ebook te beschermen of om vertrouwelijke informatie wordt afgedrukt te voorkomen. De methoden in dit artikel mag nooit worden gebruikt om de wet te overtreden door het dupliceren van vertrouwelijke documenten.

2 Indien mogelijk, vraag de auteur van het document is om u een onbeschermde kopie van het PDF-bestand te sturen. Soms wordt de beveiligde optie gekozen door een ongeval. Zo is er geen reden waarom een ​​ontvangstbewijs voor gekochte goederen moeten worden beschermd. Meestal kan een e-mail of telefoontje naar de handelaar krijg je een onbeschermde kopie van het document.

3 Probeer het verzenden van het bestand naar een online conversie service. Een van deze dienstverlening door Neevia Technology is gratis en kan een beveiligde PDF-bestand te converteren naar een onbeschermde PDF-bestand of image-bestand. Maar deze gratis dienst heeft een limiet van 1 MB per bestand te converteren. Voor grotere bestanden, kunt u proberen het vinden van een conversie dienst zonder de 1MB beperking, maar je zult waarschijnlijk moeten een vergoeding betalen.

4 Neem screenshots van het document en print ze met behulp van tekstverwerkingsprogramma. Dit werkt het beste voor kleinere documenten, want je moet een screenshot van elke afzonderlijke pagina te nemen. Open het PDF-bestand. Maximaliseren van de PDF-reader software en pas de zoominstelling totdat u een enkele pagina weergegeven op het scherm zo groot mogelijk te hebben. Houd de toets "Alt" en druk op de "Print Screen", daarna beide toetsen los. Dit zal een screenshot kopiëren naar uw klembord. Open een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word en houd de toets "Ctrl" en druk op de "V". Dit moet de screenshot in de tekstverwerker te plakken. Vergroten en de afbeelding bijsnijden, indien nodig, in een poging om het zo groot mogelijk te maken, terwijl het nog steeds het houden op een enkele pagina. Herhaal deze procedure voor elke pagina in het PDF-bestand, dan drukt u de tekstverwerker bestand wanneer u klaar bent.

Hints

  • Als u probeert document-conversie diensten, kunnen sommige opmaak verloren gaan van het originele PDF-bestand. Probeer verschillende export formaten en verschillende conversie diensten totdat u degene die het beste werkt voor uw specifieke document te vinden.