Mijn Acer Aspire AM5201 zit vast in Winterslaap

Mijn Acer Aspire AM5201 zit vast in Winterslaap


De winterslaap en slaapstand zijn energiebesparende modi ontworpen om uw geopende bestanden te behouden in het geval dat uw Acer laptop verliest macht. Terwijl dit power- en data te besparen de crisis van het verliezen van je opgeslagen werk voordat macht te verliezen kunnen voorkomen, kunnen sommige computers vast in de slaapstand te worden.

Stroomvoorziening

Slaapstand wordt geactiveerd wanneer een verlies van macht leidt tot de winterslaap instellingen. U kunt de slaapstand niet verlaten totdat uw Acer laptop is opgeladen. Sluit de laptop aan de stroomvoorziening en controleer alle aansluitingen om ervoor te zorgen dat uw laptop goed oplaadt. Wacht vijf minuten en druk op de knop "Power" om de slaapstand te verlaten.

Open het deksel

Uw slaap en de slaapstand-instellingen kunnen leiden nadat u het deksel van uw laptop te sluiten. Open het deksel en druk op de "Power" knop om het verlaten van de slaapstand. Uw computer kan enkele ogenblikken duren om te ontwaken uit de slaapstand. Als uw laptop niet herstart na 90 seconden, houdt u de "Power" knop 10 seconden.

De batterij vervangen

Als uw laptop vast in de slaapstand blijft, moet u uw laptop te ontladen door het verwijderen van de batterij. Draai de laptop over en schuif de schakelaars het houden van uw batterij op zijn plaats om de "Unlocked" positie. Trek de batterij uit uw laptop, en houd vervolgens de "Power" knop gedurende 30 seconden. Zet de batterij om zijn positie en zet het op zijn plaats door te schuiven van de batterij schakelt over naar de "Locked" positie. Sluit uw laptop in het stopcontact en druk op de knop "Power" om uw laptop opnieuw te starten.

Winterslaap en Sleep Settings

U kunt de winterslaap instellingen met behulp van de opdrachtprompt nadat uw computer ontwaken uit de slaapstand gaat. Het uitschakelen van de slaapstand voorkomt dat uw computer opslaan van gegevens voorafgaand aan een verlies van macht. Om de opdrachtregel te starten, klikt u op de knop "Start" en typ "CMD.exe" in het zoekvak. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Command Prompt" dat verschijnt en selecteer "Als administrator uitvoeren" in het optiemenu. Als je de User Account Controls, of UAC, geactiveerd, kunt u een prompt vraagt ‚Äč‚Äčtoestemming om de opdrachtprompt te starten ontvangen. De UAC activeert wanneer u een systeem te lanceren, en wordt gebruikt om onbevoegde toegang tot uw systeembestanden te voorkomen. Klik op de knop "Doorgaan" om de UAC te omzeilen en start de opdrachtprompt. Typ het commando "powercfg.exe / hibernate off" in de command prompt venster en druk op "Enter." Typ "Exit" en druk op "Enter" om de opdrachtprompt te sluiten.