Hoe te verwijderen quarantaine Virussen

Hoe te verwijderen quarantaine Virussen


Anti-virus programma's te beschermen computers tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere vormen van kwaadaardige code. In plaats van een bestand dat is geïnfecteerd door een virus automatisch te verwijderen, de anti-virus software op uw computer kan het verplaatsen naar een quarantaine-map om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Deze quarantaine-map moet worden bekeken en de inhoud moet regelmatig worden verwijderd zodat de geïnfecteerde bestanden niet voor onbepaalde tijd worden achtergelaten op de computer.

instructies

1 Start uw anti-virus programma. Anti-virus programma's vaak op de achtergrond draaien, maar laat een klein icoontje in de taakbalk, die kan worden geklikt om het programmavenster te openen.

2 Klik op "Quarantaine", of een menu-optie die u toelaat om bestanden in quarantaine te beheren. Blader door de bestanden die in de map quarantaine zijn geplaatst. Uw programma moet het virus dat het bestand, het dreigingsniveau van het virus en waar het bestand op uw systeem heeft besmet te geven.

3 Selecteer een of meerdere bestanden die u wilt verwijderen door het plaatsen van een vinkje naast elk een of het bestand te markeren door er op te klikken.

4 Klik op de delete knop. Klik op "Ja" of "OK" om permanent het bestand te verwijderen van uw harde schijf